Ak Parti'nin Kartal'da kaybetmesinin sorumlusu Temurhan Yıldız'dır.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat Tutal
Murat Tutal - 10 yıl Önce

Dogru söze ne hacet. Temurhan Yildiz 5 senenin degil 10 senenin sorumlulugunu tasimaktadir. Onun yuzunden arrik belediyeye giremez olduk.

bülent şadoğlu
bülent şadoğlu - 10 yıl Önce

mehmet zorlu kardeşim bizim kuruluşunda adam bulmaya zorlandıgımızda gençlik kolları başkanlıgını yapmış sağlam birisidir.yazdıklarının altına imzamı atarım.sen dogruları söylemeye devam et kardeşim yanındayız.

Ahmet BAYINDIR
Ahmet BAYINDIR - 10 yıl Önce

Mehmet ZORLU bey gerçekten harika bir analiz yapmış fakat eksik kalmış: Temurhan beyin seçilmesin'de Kadir Topbaşın Başbakanımıza ısrarı büyük oranda etkili olmuştur.

Necmeddin TASCI
Necmeddin TASCI - 10 yıl Önce

görüşlerini̇z gerçekten doğrular i anlatmakta ama temurhan bey si̇zi̇n dedi̇ği̇n gi̇bi̇ bi̇r olsaydi hürri̇yet mah. 2010 ve 2014 arasında gece yarisin da dahi̇ bi̇zleri̇n sorunlar ini çözmek i̇çi̇n çalışan bi̇r bugun bi̇zleri̇n oturduğu sokaklardan hangi̇ eve gi̇tse bi̇r değeri̇ var bi̇r kac evden söz etmiyorum yüzlerce ev eleştiri yaparken bi̇zleri̇n olduğunu bi̇li̇n kendi̇si̇ne tesekkur ediyorum. hürri̇yet mah. 100 evi̇ni̇z ve seven doslariniz var abi̇ bunuda bi̇l

Mesut
Mesut - 10 yıl Önce

Necmeddin bey kendi aciklamalarinizla kartali neden kaybettigimizi ortaya koyuyorsunuz.Kartal hürriyet mahallesinden ibaret degildir.

Şahin
Şahin - 10 yıl Önce

ya arkadaşlar 10 senemiz gitti.bundan sonra ona bakalım evet temuran yildiz yanlış bir adaydı ama onamı takılıp kalalım.

şahap tayyar
şahap tayyar - 10 yıl Önce

sormak lazım sayın Yıldız'ın Uğurmumcu mahallesi̇ muhabbeti̇ nereden geli̇yor? i̇lçem gazetesi doneler sana postayla gelecek. bakalım yayınlayacak kadar mertmisiniz? top sende???



EDİTÖR : Şahap bey; biz kimseden korkmayız Allah'tan başka. Doneleriniz neyse gönderin bakalım. Kişilik haklarına saldırmadan yorum yapın lütfen. Mertseniz çakma isimle değil, gerçek isminizle yorum yazınız. Donelerinizi bekliyoruz. Gerekeni yapacağımızdan şüpheniz olmasın...

Resul zengin
Resul zengin - 10 yıl Önce

Temurhan yıldız kartalda muhteşem bir oy almıştır. Söylenenlere kesinlikle katılmıyorum ve parti yönetiminde görev alan bu arkadaşımız ak partili olmayı bence hak etmiyor

hasan demir
hasan demir - 10 yıl Önce

kartal bekir kiliç gibi bir adayı harcadı,gerisi hikaye

cemal
cemal - 10 yıl Önce

güzel ve yerinde bir yazı