Osman Güdü inşaat yaparken yol'un çatlamasına neden olan Demirliyapı'nın mimari projesini yapmış!

YORUM EKLE
YORUMLAR
ilhan güzelgün
ilhan güzelgün - 11 yıl Önce

sayin osman güdü bu haberleri̇ okudugumda si̇zle i̇lgi̇li̇ eski̇ bi̇r açiklamaniz var neydi̇ o haber beni̇m i̇ti̇barim var çolugum çocugum var benden ne i̇sti̇yorsunuz demi̇şti̇ni̇z ancak i̇lçem gazetesi̇n deki̇ bu haberi̇ okudugumda bunla i̇lgi̇li̇ neler söyleyeceksi̇ni̇z si̇z i̇mar komi̇syonu başkanliginizda bu i̇nşaat yapilirken sen çölde serapmi görüyordun kartal i̇çler acisi bi̇r duruma ülkemi̇z deprem bölgesi̇ buna ne di̇yeceksi̇n. allah'tan kork. bu i̇zini̇ veri̇rken hi̇ç düşünmedi̇n mi̇?

İLHAN GÜZELGÜN
İLHAN GÜZELGÜN - 11 yıl Önce

kartal'a yapmış olduğun hizmet insanları depreme mahkum eden bir hizmettir. derhal bulunduğun görevden istifa et. buradan belediye başkanına çağrıda bulunuyorum. siz bu inşaat yapılırken fizibilite çalışmalarını yapmadınız mı? i̇nsanları taş duvarların arasına koyarken, allahtan korkmadınız mı? ne olacak şimdi bu inşaat. heyelan alanı olan bir arsaya hangi vicdanla imar izni ve ruhsat veriyorsunuz. buradan demirliyapı inşaat firmasına sesleniyorum. o inşaatı yapmayın vebalini ödeyemezsiniz.

ilhan güzelgün
ilhan güzelgün - 11 yıl Önce

osman güdü'ye sesleniyorum belediye rant kapısı mı yoksa hizmet yerimi? hem imar komisyonu başkanlığı hem de inşaata imar projesi yapamazsın. siyaseti ranta çeviremezsin. bu inşaata vermiş olduğunuz izin rant izinidir. sosyal demokratlara ve chp'li meclis üyelerine sesleniyorum. bu olaya kayıtsız kalmayınız yoksa bu vicdanla yaşayamazsınız. sayın belediye başkanından güdü ve inşaat firması hakkında gereğinin yapmasını istiyorum. eğer bu inşaat yapılırsa 30 martta seçimi kazandığımız gün yıkarız