Doğu ve Güneydoğu Sivil Toplum Kuruluşları Birlik Platformu Üsküdar'da iftar açtı.

Üsküdar Doğu ve Güneydoğu Sivil Toplum Kuruluşlarını ağırladı.

Doğu ve Güneydoğu Sivil Toplum Kuruluşları Birlik Platformu Üsküdar'da iftar açtı.
banner46

Aydoğan Ahıakın’ın başkanı olduğu Doğu ve Güneydoğu Sivil Toplum Kuruluşları Birlik Platformu İstanbul Üsküdar'da iftar programı düzenledi.

700 STK yöneticisinin katıldığı iftar programına Üsküdar Belediyesi ev sahipliği yaptı.

Doğu ve Güneydoğu Sivil Toplum Kuruluşları Birlik Platformu başkanı Aydoğan Ahıakın yaptığı konuşmada Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e teşekkür etti. Ahıakın “ Saygıdeğer Sivil Toplum Kuruluşları Başkanlarımız, İşadamlarımız hemşehrilerimiz. Sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin inşallah” dedi.

STK Başkanları sırasıyla sahneye davet edilerek günün anlamına binaen selamlama konuşmaları yapıp, birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Daha sonra sahneye konuşmak üzere anons edilen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen katılanlara teşekkür etti. Türkmen, “Mümin müminin kardeşidir. Bizim doğduğumuz memleketi seçme şansımız yok. Allah bizi ayrı ayrı kavimlere ve milletlere ayırarak yaşattı. Bizlerin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Dış güçler bizlerin bölünüp parçalanmamızı istiyorlar. Elhamdulillah milletimiz inancı ve sağ duyusuyla bu oyunlara gelmedi ve gelmeyecek. Onların oyunlarını bozacağız Allah’ın izniyle” dedi.

Daha sonra iftar yemeğine katılanlar günün anısına fotoğraf çekildiler.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2017, 13:14

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17