Ümraniye..." />

Ümraniye’de Bayramlaşma Programları Yapıldı.

Ümraniye...

Ümraniye’de Bayramlaşma Programları Yapıldı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye’deki bayramlaşma programlarına katılarak vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Hasan Can, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, Van’da meydana gelen depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine de başsağlığı diledi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye’deki bayramlaşma programlarına katılarak vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Hasan Can, ilk önce Ümraniye Müftülüğü tarafından organize edilen bayramlaşma programına katıldı. Programa Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek, Ümraniye Müftü vekili Ruşen Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadettin Gül, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkan vekili Halil Çarman, muhtarlar, imamlar ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN HASAN CAN, BAYRAMLAR BİRLİK BERABERLİK BAĞLARINI GÜÇLENDİRİR

Bayramlaşma programında bir konuşma yapan Ümraniye Müftü vekili Ruşen Çakır, Bayramın ülkemize, milletimize, devletimize hayırlar getirmesini temenni ederek, şehitlerimize ve depremde hayatını kaybetmiş vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum dedi. Ruşen Çakır ayrıca, Allah hepimizin kestiği kurbanları kabul etsin diyerek herkesin bayramını kutladı. Daha sonra söz alan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, herkesin bayramını tebrik ederek sözlerine başladı. Nice bayramlara çoluk çocuğunuzla erişmenizi diliyorum diyen Başkan Hasan Can, şehitlerimize ve Van’da meydana gelen depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum dedi. Başkan Hasan Can ayrıca Van’da meydana gelen depremin hemen ardından Ümraniye Belediyesi olarak arama kurtarma ekiplerimizi ve araçlarımızı bölgeye sevk ettiklerini, ekiplerin burada etkin bir şekilde arama kurtarma çalışmalarına katıldığını söyledi. Başkan Hasan Can, kendilerine Erciş ilçesinde yardım yapmak üzere verilen 4 köye yardımların ulaştırıldığını da sözlerine ekledi. Başkan Hasan Can, bayramların birlik ve beraberlik bağlarını güçlendiren özel günler olduğunu söyleyerek. Ümraniye Belediyesi olarak vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için tüm önlemleri aldıklarını hatırlattı. Başkan Hasan Can, herkesin bayramını tebrik ediyorum diyerek sözlerini bitirdi. Programda bir konuşma yapan Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek’de herkesin bayramını tebrik ederek şehitlerimize ve depremde hayatını kaybetmiş vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum dedi. Konuşmaların ardından protokol konuklarla bayramlaştı.

Başkan Hasan Can daha sonra Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı tarafında organize edilen, Ak Parti İstanbul Milletvekili Gürsoy Erol’un da bulunduğu bayramlaşma programına katıldı. Burada yapılan konuşmaların ardından Ak Parti İstanbul Milletvekili Gürsoy Erol, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Ak Parti Ümraniye İlçe Başkan vekili Halil Çarman partililerle bayramlaştı.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2011, 21:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17