Ümraniye Kaymakamlığı’nın Öğretmenler..." />

Ümraniye'de 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne Özel Kutlama

Ümraniye Kaymakamlığı’nın Öğretmenler...

Ümraniye'de 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne Özel Kutlama

Ümraniye Kaymakamlığı’nın Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği programda konuşan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, öğretmenliğin zor ancak kutsal bir meslek olduğunu söyledi. Başkan Hasan Can, Van depreminde hayatını kaybeden öğretmenleri de unutmadı.

Ümraniye Kaymakamlığı, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir program düzenledi. Ümraniye Sevgi Çiçeği Anafen İlköğretim Okulu’nda düzenlenen programa Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Saadettin Gül, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Genel Başkanı ve emekli öğretmen Mehmet Ali Acar, İl Eğitim Denetmeni ve Ümraniye Eğitim grup Başkanı Emine Mert ile okul müdürleri, öğretmenler ve STK temsilcileri katıldı.

BAŞKAN HASAN CAN’A EĞİTİME KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR

Programda söz alan Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Genel Başkanı ve emekli öğretmen Mehmet Ali Acar, öğretmenlik mesleğinin eğitimin temel fonksiyonların biri olduğunu söyledi. Ümraniye Belediyesi’nin eğitim alanında yaptığı faaliyet ve hizmetlere değinen, Başkan Hasan Can’a katkılarından dolayı teşekkür etti. Daha sonra söz alan Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Saadettin Gül, Türkiye’de eğitim kalitesinin geldiği noktaya vurgu yaptı. Genç öğretmenlere tavsiyelerde de bulunan Gül, kendilerine her koşulda destek veren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkür etti.

 

BAŞKAN HASAN CAN, VAN DEPREMİNDE HAYATINI KAYBEDEN ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Programda bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, öğretmenlik mesleğinin zor olduğu kadar kutsal bir meslek olduğunu söyledi. Öğretmenliğin geleceği inşa eden birer toplum mimarı olduğunu ifade eden Başkan Hasan Can, Ümraniye Belediyesi olarak göreve geldikleri 2044 yılından bu yeni eşine az rastlanır bir destek verdiklerini söyledi. Merkezi Hükümetin eğitim alanında yaptığı faaliyetlere değinen Başkan Hasan Can, mevcut hükümetin eğitim alanında cumhuriyet tarihinde benzeri olmayan başarı grafiği sergilediğini ifade etti. Konuşmasında Van’daki depremde hayatını kaybeden öğretmenlere değinen Başkan Hasan Hasan, üzüntüsünü bir kez daha dile getirerek hayatını kaybeden öğretmenleri rahmetle andı. Başkan Hasan Can, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü de kutladı.

 

 

ÖĞRENCİLER ŞARKILARIYLA PROGRAMA RENK KATTI

Daha sonra söz alan Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek, eğitimin toplum ve toplumun yaşam standartları açısından önemine değindi. Programın sonunda sahne alan öğrenciler seslendirdikleri şarkılarla programa renk kattı. Protokolün öğretmenlere çiçek takdimi ile devam eden program, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2011, 21:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17