Ümraniye'de 2011 Yılı Huzur Toplantısı Yapıldı

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğünün 2011 yılı Huzur...

Ümraniye'de 2011 Yılı Huzur Toplantısı Yapıldı

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğünün 2011 yılı Huzur Toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan İlçe Emniyet Müdürü Âdem Öztürk, halk güvenliğini sağlamak için büyük bir özveriyle çalıştıklarını söyledi. Ümraniye Belediye Başkan yardımcısı Mahmut Eminmollaoğlu’da Emniyet Teşkilatına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Huzur Toplantısı, Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı’nda yapıldı. Toplantıya Ümraniye Belediye Başkan yardımcıları Mahmut Eminmollaoğlu, Mustafa Küçükkapdan ve Serap Eşitelveren, yanı sıra Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Âdem Öztürk, Ümraniye Milli Eğitim Müdür Saadettin Gül, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Celal Erdoğan, muhtarlar, çeşitli siyasi parti temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri, emniyet teşkilatı ve STK temsilcileri katıldı.

ADEM ÖZTÜRK: SUÇ ORANINDA CİDDİ AZALMALAR VAR

Programda bir konuşma yapan Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Âdem Öztürk, halk güvenliğini sağlamak için emniyet teşkilatı olarak yoğun bir biçimde çalıştıklarını söyledi. Gerek teknik donanımlar ve gerekse uzman kadrolarla yürüttükleri çalışmalar sonucunda ilçedeki suç oranın azaldığına dikkat çeken Öztürk, halka olan iletişimleri noktasında da çok önemli mesafeler kaydettiklerini söyledi. Konuklara çalışmaları ile ilgili bir de sunum yapan Öztürk, konuşmasında kendilerine her fırsatta destek ve katkılar sunan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkür etti.

MOLLAOĞLU: EMNİYET TEŞKİLATINA DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Programda söz alan Ümraniye Belediye Başkan yardımcısı Mahmut Eminmollaoğlu, Emniyet Teşkilatı’nın büyük bir gayret ve çaba içerisinde Ümraniyelilerin huzur ve güvenliği için çalıştığını söyledi. Teşkilat yapısı ve hizmetlerinde gelinen noktayı mutluluk verici olarak tanımlayan Mollaoğlu, suç oranındaki azalmanın da bu tablonun bir sonucu olduğunu söyledi. Ümraniye Belediyesi olarak Emniyet Teşkilatına her koşulda destek olduklarını ifade eden Mollaoğlu, mobese kamera sisteminden yaptırdıkları emniyet binalarına kadar çok sayıda katkı ve desteğin altını çizdi. Mollaoğlu, yapımı devam eden yeni Emniyet Binasının teşkilatın çalışmalarına büyük ölçüde fayda sağlayacağını belirterek, emniyet teşkilatına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Program, katılan konukların Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Âdem Öztürk ve Ümraniye Belediye Başkan yardımcısı Mahmut Eminmollaoğlu’na  soruları ile devam etti.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2011, 21:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17