Ümraniye..." />

Ümraniye Meydanı’nda Sünnet Şöleni Coşkusu yaşandı

Ümraniye...

Ümraniye Meydanı’nda Sünnet Şöleni Coşkusu yaşandı
banner46

Ümraniye Belediyesi, sünnet ettirdiği 1.800 çocuk için Ümraniye Meydanı’nda bir Sünnet Şöleni düzenledi. Şölende doyasıya eğlenen çocuklar, gösterileri ilgiyle izlerken, Ümraniye Belediyesi tarafından çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Ümraniye Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da sünnet ettirdiği bin 800 çocuk için Ümraniye Meydanı’nda büyük bir Sünnet Şöleni gerçekleştirdi. Birbirinden güzel etkinliklerin düzenlendiği şölene büyük ilgi gösteren Ümraniyeliler Ümraniye Meydanı’nı doldurdu. Şölene, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Saadettin Gül, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları,  birim müdürleri, sünnet ettirilen çocuklar, aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYDU

Şölende, Balon Orkestrası’nın seslendirdiği şarkılar alanı coşturdu. Çocukların zaman zaman eşlik ettiği gösteriler, birbirinden ilginç maharetlerini sergileyen illüzyonistin sahne alması ile devam etti. Çocukların şaşkın bakışları arasında yeteneklerini konuşturan illüzyonist, seyircilerden büyük alkış aldı. Şölende sahne alan Tauna Müzik topluluğu, seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla büyük beğeni topladı. Grup, yalnızca çocuklardan değil, ailelerinden de yoğun ilgi gördü.

HASAN CAN: “ÇOCUKLARIN SEVİNCİNE ORTAK OLDUK’

Programda kısa bir konuşma yapan Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Saadettin Gül ve Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran, Başkan Hasan Can’a bu güzel etkinlik için teşekkür ederek, çocuklara bundan sonraki yaşantılarında başarılar dilediler. Daha sonra söz alan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, belediye olarak yaptıkları hizmetlerden söz etti. Klasikleşmiş bir faaliyeti iki yıldır Ümraniye meydanında gerçekleştiriyoruz diyen Başkan Can şunları söyledi:

Ümraniye Belediyesi olarak 8 yılda 15 bin’e yakın çocuğumuzu sünnet ettirdik. Her yıl sünnet ettirdiğimiz çocuklar için şölen düzenliyoruz. Onları tepeden tırnağa giydiriyoruz. Bu şöleni daha önce Tantavi Parkı’nda yapıyorduk, son iki yıldır Ümraniye’mize kazandırdığımız bu güzel Meydan’da gerçekleştiriyoruz. Bu yıl  bin 800 çocuğumuzun erkekliğe ilk adımlarını atması vesilesiyle bu güzel etkinliği tertip ettik. Hem erkekliğe ilk adımlarını attıkları bugünlerde sevinçlerini paylaşıyor, hem de ailelerine katkıda bulunmuş oluyoruz.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2012, 20:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17