" />

Ümraniye Kurumlar Arası Turnuvası’nın Şampiyonu İSPARK Oldu

Ümraniye Kurumlar Arası Turnuvası’nın Şampiyonu İSPARK Oldu

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Spor Turnuvası’nda oynanan final maçında, İSPARK Futbol Takımı, Ümraniye Belediyesi Futbol Takımı’nı 5-3 yenerek şampiyon oldu. Şampiyon takıma kupasını Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can verdi.

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası, oynanan final maçlarıyla sona erdi. Hekimbaşı Spor ve Sosyal Tesisleri’nde geçekleştirilen üçüncülük maçında, Ümraniye İtfaiye Futbol Takımı, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Maç sonunda İlçe Milli Eğitim Futbol

Takımı’nı 4-3 yenerek üçüncülüğü elde etti.

ŞAMPİYONLUK KUPASI İSPARK’IN

Final maçında Ümraniye Belediyesi Futbol Takımı ile karşılaşan Ümraniye İSPARK Futbol Takımı, rakibini 5-3 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. Çekişmeli geçen maçın ardından düzenlenen törende, takımlara kupaları verildi.

KUPAYI BAŞKAN HASAN CAN VERDİ

İl Spor Müdürü Numan Güzey, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Ümraniye İlçe Müdürü Muhammet Kılıç ve takım yöneticilerinin katıldığı ödül töreninde, şampiyon takıma kupasını Başkan Hasan Can verdi. İSPARK Futbol Takımı’nı kutlayan Başkan Hasan Can, turnuvanın örnek bir centilmenlik havasında geçtiğini belirterek, tüm takımları tebrik etti. Turnuvada ikinciliği elde eden Ümraniye Belediyesi Futbol Takımı’na kupasını ise İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik takdim etti.

BU YIL 38 TAKIM KATILDI

Ümraniye Belediyesi’nin her yıl düzenlediği ve çeşitli kurumlardan oluşturulan takımlarla gerçekleştirilen Kurumlar Arası Spor Turnuvası’na bu yıl 38 takım katıldı. Kurumlar arası tanışma, iletişimin ve dayanışmanın arttırılmasını hedefleyen turnuvanın maçları Ümraniye Hekimbaşı Spor Tesisleri ve Dudullu İHL Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2012, 20:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17