" />

Ümraniye Halk Eğitim Merkezi Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

Ümraniye Halk Eğitim Merkezi Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı
banner46

Ümraniye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından düzenlenen 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Sergisi, düzenlenen bir törenle açıldı. Başarılı kursiyerler sertifikalarını alırken ilköğretim öğrencilerinin gösterisi törene renk kattı.

Ümraniye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nca düzenlenen ‘2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Sergisi’, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bahçesinde düzenlenen bir törenle açıldı. Törene Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadettin Gül, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Serap Eşit Elveren ve Mustafa Küçükkapdan, Ümraniye İlçe Gençlik Spor Müdürü Muhammet Kılıç, Halk Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, muhtarlar, kursiyerler ve aileleri katıldı.

 

Program, Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu öğrencilerinin sergilediği halk oyunları gösterisi ile başladı. Hünerlerini sergileyen öğrenciler, seyircilerden büyük alkış aldı. Törende bir konuşma yapan Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek, kursiyerleri tebrik ederken, Halk Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile hocaları da özverilerinden dolayı kutladı. Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Saadettin Gül, kursiyerlerin el emeği göz nuru serelerinin takdire şayan olduğunu söyleyerek, kendilerini kutladı.

BAŞKAN HASAN CAN, KURSİYERLERİ TEBRİK ETTİ

Törende bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, kurslarda başarı göstererek sertifika almaya hak kazanan kursiyerleri tebrik etti. Ümraniye halk Eğitim Merkezi’nin bu eğitimlerle önemli bir misyon üstlendiğini belirten Başkan Hasan Can, kursiyerlerin ortaya koyduğu el emeği göz nuru eserlerin bunun anlamlı birer meyvesi olduğunu söyledi.

KURSİYERLER SERTİFİKALARINI ALDI

Yapılan konuşmaların ardından, sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikaları verildi. Başkan Hasan Can’ın bazı kursiyerlere sertifika verdiği törende, protokolde yer alan konuklar da isimleri okunan kursiyerlere sertifika takdim etti. Program, kursiyerlerin düzenlediği defilenin ardından, 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Sergisi’nin açılışı ile devam etti. Serginin açılışını Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve konuklar birlikte yaptı.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2012, 20:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17