Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçedeki..." />

Ümraniye Belediyesi'nden 432 aileye toplam 96 bin TL nakit para yardımı

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçedeki...

Ümraniye Belediyesi'nden 432 aileye toplam 96 bin TL nakit para yardımı

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçedeki 432 aileye toplam 96 bin TL nakit para yardımı yapan Ümraniye Belediyesi, yardıma muhtaç vatandaşlara çifte bayram yaşattı. Programda konuşan Başkan Hasan Can ‘Yardıma muhtaç vatandaşımızı unutmayız’ dedi.

Her bayram olduğu gibi bu bayram da yardıma muhtaç vatandaşları unutmayan Ümraniye belediye Başkanı Hasan Can, düzenlenen bir programla 432 aileye toplam 96 bin TL nakit para yardımı yaptı. Ümraniye Belediyesi Halil İbrahim Sofrası Aşevi’nde düzenlenen programa Başkan Hasan Can’ın yanı sıra, Başkan Yardımcıları Hüseyin Erdoğdu ve Mustafa Küçükkapdan ile yardım alacak vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN HASAN CAN: ‘BAYRAM PAYLAŞMAKTIR’

Programda bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, belediye olarak 2004 yılından bu yana her fırsatta yardıma muhtaç vatandaşlara ayni ve nakdi yardımlarda bulunduklarını söyledi. Bu noktada hiçbir fedakârlıktan kaçınmadıklarını belirten Başkan Hasan Can, ‘ayırım yapmaksızın tüm kardeşlerimize yardım eli uzatıyoruz’ dedi. ‘Bayram hatırlamaktır, paylaşmaktır’ diyen Başkan Hasan Can, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Ümraniye Belediyesi olarak maddi imkânsızlıklar içinde olan kardeşlerimizi hiçbir şartta unutmadık. Çeşitli vesilelerle olduğu gibi bayram öncesinde de onlara yardımlarda bulunuyoruz. Bugün de 432 kardeşimize 96 bin TL yardım yapıyoruz. Bugüne kadar yanınızda olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.’

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN HASAN CAN’A TEŞEKKÜR

Programda isimleri okunan vatandaşlara nakit para yardımı yapıldı. Toplam 96 bin TL nakit yardımın yapıldığı programda, yardımları Ümraniye Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Erdoğdu takdim etti. Vatandaşlar da Başkan Hasan Can’a yardımlardan dolayı teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2011, 20:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17