" />

Ümraniye Belediyesi Ümraniye Emniyeti’ne 3 Araç Daha Tahsis Etti

Ümraniye Belediyesi Ümraniye Emniyeti’ne 3 Araç Daha Tahsis Etti
banner46

Ümraniye Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne tahsis ettiği 3 aracı, Belediye binası önünde düzenlenen programla Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Adem Öztürk’e teslim etti.

Çeşitli vesilelerle Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne araç tahsis eden Ümraniye Belediyesi, düzenlenen bir programla Emniyet Müdürlüğüne üç araç daha tahsis etti. Ümraniye belediye Binası önünde araçları teslim alan İlçe Emniyet Müdürü Adem Öztürk, katkılarından dolayı Ümraniye Başkan Hasan Can’a teşekkür etti.

Araçların teslim programına Ümraniye Belediye Başkan Vekili Mahmut Eminmollaoğlu ile Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Adem Öztürk, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Özdemir ve Mustafa Küçükkapdan katıldı. Ümraniye Belediye Başkan Vekili Mahmut Eminmollaoğlu, Emniyet mensuplarının ülke güvenliğini sağlamak için gece gündüz çalıştıklarını kaydederek, Ümraniye Belediyesi’nin Emniyet Teşkilatına destek olmaya devam edeceğini ifade ettiler. Mollaoğlu, araçların hayırlı olmasını diledi.

Ümraniye Belediyesi’nin tahsis ettiği bir adet Toyota Corolla, bir adet Reno Clio ve bir adet Ford Connect’in yakıt, bakım ve onarımları da Ümraniye Belediyesince karşılanacak. Bu üç araçla birlikte, Ümraniye Belediyesi’nin Emniyet Teşkilatına tahsis ettiği araç sayısı 10’a yükselmiş oldu.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2012, 19:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17