Her yıl yüzlerce çocuğu sünnet ettiren Ümraniye Belediyesi, bu yıl da sünnet kampanyası ile 1.800 çocuğu sünnet ettiriyor. Sünnetler devam..." />

Ümraniye Belediyesi Bin 800 Çocuğu Sünnet Ettiriyor

Her yıl yüzlerce çocuğu sünnet ettiren Ümraniye Belediyesi, bu yıl da sünnet kampanyası ile 1.800 çocuğu sünnet ettiriyor. Sünnetler devam...

Ümraniye Belediyesi Bin 800 Çocuğu Sünnet Ettiriyor
banner46

Her yıl yüzlerce çocuğu sünnet ettiren Ümraniye Belediyesi, bu yıl da sünnet kampanyası ile 1.800 çocuğu sünnet ettiriyor. Sünnetler devam ederken, düzenlenen bir programla bin çocuğa sünnet kıyafetleri dağıtıldı.

Sosyal belediyecilik hizmetlerini aralıksız sürdüren Ümraniye Belediyesi, okulların kapanmasının ardından belediyece sünnet edilecek bin çocuğa düzenlediği programla kıyafetlerini verdi. Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı’nda düzenlenen program Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Serap Eşit Elveren, birim müdürleri ile çocuklar ve aileleri katıldı. Sünnet kıyafetlerinin diğer kısmı önümüzdeki hafta düzenlenecek bir program kapsamında dağıtılacak.

Programda bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Serap Eşit Elveren, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yıl da sünnet noktasında Ümraniyeli ailelere destek olduklarını söyledi. Maddi zorluklar yaşayan ailelerin çocuklarını sünnet ettirerek kendilerine destek olduklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Serap Eşit Elveren, ayakkabısından pelerinine, asasından sünnet şapkasına kadar çocukları baştan aşağı giydirdiklerini söyledi. Başkan Yardımcısı Serap Eşit Elveren, sünnetin çocuklar ve aileleri için özel bir an olduğunu ifade ederek tüm çocukları şimdiden kutladı.

Programda daha sonra isimleri okunan ailelere çocukları için sünnet kıyafetlerinin bir kısmını Başkan Yardımcısı Serap Eşit Elveren verdi. Ümraniye Belediyesi tarafından bu yıl sünnet ettirilen bin 800 çocuk için, 23 Haziran’da, Ümraniye Meydanı’nda bir sünnet şöleni düzenlenecek.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2012, 20:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17