Ümraniye Belediyesi, ilçede bulunan tüm okullardaki öğretmenlere ve ana sınıfındaki tüm öğrencilere, ayrıca Ümraniye’de bulunan tüm anaokullarına lale soğanı dağıttı. Bu çerçevede Başkan Hasan Can,..." />

Ümraniye Belediyesi 30 Bin Lale Soğanı Dağıttı

Ümraniye Belediyesi, ilçede bulunan tüm okullardaki öğretmenlere ve ana sınıfındaki tüm öğrencilere, ayrıca Ümraniye’de bulunan tüm anaokullarına lale soğanı dağıttı. Bu çerçevede Başkan Hasan Can,...

Ümraniye Belediyesi 30 Bin Lale Soğanı Dağıttı
banner46

Ümraniye Belediyesi, ilçede bulunan tüm okullardaki öğretmenlere ve ana sınıfındaki tüm öğrencilere, ayrıca Ümraniye’de bulunan tüm anaokullarına lale soğanı dağıttı. Bu çerçevede Başkan Hasan Can, Ümraniye Cumhuriyet Anaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilere lale soğanı dağıttı. Başkan Hasan Can, yarıyıl tatili öncesinde karne dağıttığı öğrencilerle sohbet etti.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Aşağı Dudullu Mahallesi’nde bulunan Cumhuriyet Anaokulu’nu ziyaret etti. Öğrencilere karne dağıtan Başkan Hasan Can, onlarla yakından ilgilenerek sohbet etti. Beraberinde getirdiği lale soğanlarını da öğrencilere dağıtan Başkan Hasan Can, onlara lalenin nasıl dikildiğini anlattı. Ziyarette Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Saadettin Gül, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Ümraniye Belediyesi birim müdürleri, okul müdürü ve öğretmenler ile öğrenci velileri de hazır bulundu.

10 BİN PAKET, 30 BİN LALE DAĞITILDI

Ümraniye Belediyesi yarıyıl tatili öncesi, ilçede bulunan tüm okullardaki öğretmenlere ve ana sınıfındaki tüm öğrencilere, ayrıca Ümraniye’de bulunan tüm anaokullarına lale soğanı dağıttı. Dağıtım kapsamında her birinde 3 adet lale soğanı bulunan paketlerden 10 bin adet dağıtıldı.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2012, 21:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17