Ümraniye..." />

Ümraniye 2 Aile Sağlık Merkezine Daha Kavuşuyor

Ümraniye...

Ümraniye 2 Aile Sağlık Merkezine Daha Kavuşuyor
banner46

Ümraniye Belediyesi’nin Armağanevler ve Parseller mahallelerine inşa ettiği aile sağlık merkezlerinin yapımı devam ediyor. Bölgedeki sağlık hizmetlerini karşılayacak olan sağlık merkezlerinin kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

Ümraniye Belediyesi, çok sayıda kalıcı eserle buluşturduğu Ümraniye’ye iki önemli eser daha kazandırıyor. Belediye tarafından Armağanevler ve Parseller mahallelerinde inşasına başlanan aile sağlık merkezlerinin yapımı devam ederken, bu bölgedeki sağlık hizmetlerini karşılayacak olan sağlık merkezlerinin inşasının yakın bir zamanda tamamlanması hedefleniyor. Armağanevler mahallesinde bulunan sağlık merkezi, Armağanevler ve Site mahallelerine, Parseller Mahallesi’nde inşası süren sağlık merkezi ise Parseller ve Cemil Meriç mahallelerine hizmet verecek. Her biri ikişer kattan oluşan sağlık merkezlerinin inşası vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

BAŞKAN HASAN CAN: HER MAHALLEYE AİLE SAĞLIK MERKEZİ YAPTIRIYORUZ

Göreve geldikleri 2004 yılından bu yana Ümraniye’ye çok sayıda kalıcı eser kazandırdıklarını belirten Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, her geçen gün bu eserlere yenilerini eklediklerini söyledi. Ümraniye’de sağlık alanında örnek teşkil edecek birçok hizmet ve projeyi hayata geçirdiklerini hatırlatan Başkan Hasan Can, ilçe mahallelerinin tamamına birer sağlık merkezi kazandıracaklarını söyledi. Armağanevler ve Parseller mahallelerinde inşası süren iki sağlık merkezinin bu bölgedeki sağlık ihtiyaçlarını karşılayacağını vurgulayan Başkan Hasan Can, sağlık merkezlerini kısa bir sürede tamamlayarak hizmete açacaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2011, 21:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17