" />

Sosyal Güvenlik Merkezleri Toplu Açılışları Ümraniye’de Yapıldı

Sosyal Güvenlik Merkezleri Toplu Açılışları Ümraniye’de Yapıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Ümraniye, Beykoz, Tuzla ve Şile’de yaptırılan Sosyal Güvenlik Merkezlerinin toplu açılışını Ümraniye’de yaptı. Bakan Çelik, ‘sosyal güvenlik sistemimizin vatandaşın ayağına gelmesi konusunda çaba gösteriyoruz’ dedi.

Ümraniye, Beykoz, Tuzla ve Şile’de yapımı tamamlanan Sosyal Güvenlik Merkezleri’nin açılışları, düzenlenen bir toplu törenle gerçekleştirildi. Ümraniye Sosyal Güvenlik Merkezi’nde düzenlenen açılışa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bakan Müsteşarı Namık Ata, İl SGK Başkanı Fatih Acar, İl SGK Müdürü Ramazan Yıldız, Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek, Ümraniye Belediye başkanı Hasan Can, İlçe Emniyet Müdürü Adem Öztürk, Ümraniye Belediye Başkan yardımcıları, muhtarlar ve SGK çalışanları katıldı.

BAKAN ÇELİK: ‘ETRAFIMIZDA OLUP BİTENİ GÖRMEK ZORUNDAYIZ’

Mehter Marşı gösterileri ile başlayan program, İl SGK Müdürü Ramazan Yıldız ve İl SGK Başkanı Fatih Acar’ın konuşmaları ile devam etti. Daha sonra söz alan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmelere dikkat çekti. Dünyanın değişimine ayak uydurma anlamında Türkiye’nin önemli mesafeler kat ettiğini ifade eden Bakan Çelik, şunları söyledi: ‘Yaptığımız tüm faaliyetler, gösterdiğimiz tüm çabaların amacı insan memnuniyeti, vatandaşın memnuiyetini arttırmaktır. Vatandaş ne kadar mutlu olursa yöneticiler de bundan haz alıp, çok da yoğun bir çalışma içerisinde olacaktır. Bugün Başakşehir, Sarıyer, Esenler, Ümraniye, Beykoz, Tuzla ve Şile’de bu merkez müdürlüklerinin açılması şu demek; Siz artık kilometrelerce yol kat etmeyeceksiniz. Kapınızda bu hizmetleri alacaksınız. Nedir bu hizmetler? Doğumdan ölüme bütün hizmetleri bu merkez müdürlüklerimiz karşılamaktadır. Doğumdan ölüme kadar devam eden hizmetler zinciridir. Etrafınızda olup bitenleri görmenizi istiyorum. Yine Ümraniye Sosyal Güvenlik Merkezi’nin açılışı noktasında da Ümraniye Belediye Başkanımıza katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.’

GÜVENLİK SİSTEMİ VATANDAŞIN AYAĞINA GELİYOR

Sosyal güvenlik sisteminin vatandaşın ayağına gelmesi konusunda çaba gösterdiklerini ifade eden Bakan Çelik, şunları söyledi: ‘Sosyal güvenlik açısından dünya ülkeleri kan ağlarken, biz sosyal güvenlik sistemimizin vatandaşın ayağına gelmesi konusunda çaba gösteriyoruz.’

Yapılan konuşmaların ardından, Ümraniye, Beykoz, Tuzla ve Şile’de yaptırılan Sosyal Güvenlik Merkezlerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Bakan Faruk çelik ve beraberindekiler, daha sonra açılışı gerçekleştirilen Ümraniye Sosyal Güvenlik Merkezi’ni birlikte gezdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2012, 20:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17