Özel Erdem Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Açıldı

Erdem Hastaneleri Sağlık Grubu tarafından Ümraniye’de yaptırılan Özel Erdem Anadolu Sağlık Meslek Lisesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene AB’den sorumlu Devlet Bakanı Egemen Bağış da katıldı. Bakan Bağış, Ümraniye’nin...

Özel Erdem Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Açıldı

Erdem Hastaneleri Sağlık Grubu tarafından Ümraniye’de yaptırılan Özel Erdem Anadolu Sağlık Meslek Lisesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene AB’den sorumlu Devlet Bakanı Egemen Bağış da katıldı. Bakan Bağış, Ümraniye’nin yükselişinden övgüyle söz etti.

Erdem Hastaneleri Sağlık Grubu tarafından Ümraniye’de yaptırılan Özel Erdem Anadolu Sağlık Meslek Lisesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Esenkent Mahallesi’nde yaptırılan okulun açılış törenine AB’den Sorumlu Devlet Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış, İstanbul Milletvekili Metin Külünk, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Erdem Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Külünk, Ak Parti Ümraniye İlçe Bakanı Celal Erdoğan, Ümraniye İlçe Emniyet  Müdürü Adem Öztürk, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Saadettin Gül, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, çok sayıda STK temsilcisi ile vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN HASAN CAN KATKISI BULUNANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Törende kısa bir konuşma yapan Erdem Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Külünk,  Bu anlamlı günde bizi yalnız bırakmayan başta Bakanımız olmak üzere bütün konuklarımıza teşekkür ediyorum dedi. Külünk, yaptıkları Sağlık Meslek Lisesi’nin amacının iyi insan, iyi vatandaş, iyi meslek erbabı yetiştirmektir dedi. Külünk ayrıca bu hizmetimizin Ümraniye’ye hayırlı olmasını diliyorum dedi. Daha sonra söz alan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Özel Erdem Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Lisenin Ümraniye’ye artı bir değer katacağının da altını çizdi.

DEVLET BAKANI BAĞIŞ: ‘BAŞKAN HASAN CAN’IN HİZMETLERİ PRESTİJ KATTI’

Açılışta konuşan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, bu tür hizmetlerin bulundukları semt ve şehirlere önem kattığını söyleyerek katkıda bulunanlara teşekkür etti. Daha sonra söz alan AB’den Sorumlu Devlet Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış, Ümraniye’de yaşanan anlamlı değişikliğe dikkat çekti. Başkan Hasan Can’ın hizmet ve projeleriyle Ümraniye’ye apayrı bir değer kattığını belirten Bakan Egemen Bağış, Ümraniye’nin bu hizmetlerle prestij kazandığını söyledi. Kısa bir süre önce Ümraniye Belediyesi tarafından Bosna Hersek’in Fojnica kentinde yaptırılan kültür merkezinin açılışı için orada bulunduğunu söyleyen Bakan Bağış, Ümraniye’den Bosna’ya kurulan bu kardeşlik köprüsünün büyük bir paylaşım, birlik ve beraberlik örneği olduğunu vurguladı. Hizmetlerden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkür eden AB’den Sorumlu Devlet Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış, açışlını gerçekleştirdikleri lisenin yapımına katkıda bulunan herkesi de kutladı.

Konuşmaların ardından açılış faslına geçildi. Bakan Egemen Bağış ve diğer konuklar, Özel Erdem Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nin açılış kurdelesini birlikte kesti. Özel Erdem Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde Hemşirelik, Laboratuvar, Anestezi, Radyoloji ve Acil Tıp Teknisyenlikleri bölümleri yer alacak.  Ümraniye’de 2500 m2 bir alana konuşlanan okulun inşaatı sadece iki ay sürdü.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2011, 21:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17