İstanbul Belediyeleri..." />

İlçe Belediyeleri Basın Danışmanları Ümraniye'de Toplandı

İstanbul Belediyeleri...

İlçe Belediyeleri Basın Danışmanları Ümraniye'de Toplandı

İstanbul Belediyeleri Basın Danışmanları’nın düzenlediği İlçe Belediyeleri Basın Danışmanları İstişare Toplantısı’nın Aralık ayı oturumu Ümraniye’de yapıldı. Başkan Hasan Can’ın da son bölümüne katıldığı toplantının bu ayki konuğu Kanal D Televizyonu Haber Müdürü Salih Selçuk oldu.

İstanbul İlçe Belediye Basın Danışmanlarının katılımıyla yapılan, İlçe Belediyeleri Basın Danışmanları İstişare Toplantısı’nın Aralık ayı oturumu Ümraniye Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Ümraniye’de yapıldı. Oturuma Adalar, Arnavutköy, Bağcılar, Bahçelievler, Başakşehir, Beykoz, Beylikdüzü, Çekmeköy, Esenler, Eyüp, fatih, Kadıköy, Kâğıthane, Kartal, Maltepe, Sancaktepe, Sultanbeyli, Sultangazi, Üsküdar, Zeytinburnu belediyeleri Basın Danışmanları ile Marmara Belediyeler Birliği Basın Danışmanı katıldı.

Ümraniye Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde yapılan ve her ay bir konuğun eşlik ettiği toplantıların bu ayki konuğu Kanal D Televizyonu Haber Müdürü Salih Selçuk oldu. Ümraniye Belediyesince verilen kahvaltı yemeğinin ardından, Kanal D Televizyonu Haber Müdürü Salih Selçuk, basın danışmanlarıyla sohbet etti.   Sıcak bir atmosferde gerçekleşen toplantıda, Salih Selçuk, basın danışmanlarının medya ile ilgili sorularını yanıtladı.

Toplantının son bölümüne katılan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da, basın danışmanlarını Ümraniye’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Basın danışmanlarıyla bir süre sohbet eden Başkan Hasan Can, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2011, 21:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17