Tüm Terör Mağduru ve Aileleri Güç Birliği Derneği, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a 2011 Üstün Başarı Ödülü verdi. Başkan Hasan Can adına, ödülü Ümraniye Belediye..." />

Başkan Hasan Can’a Üstün Başarı Ödülü

Tüm Terör Mağduru ve Aileleri Güç Birliği Derneği, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a 2011 Üstün Başarı Ödülü verdi. Başkan Hasan Can adına, ödülü Ümraniye Belediye...

Başkan Hasan Can’a Üstün Başarı Ödülü
banner46

Tüm Terör Mağduru ve Aileleri Güç Birliği Derneği, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a 2011 Üstün Başarı Ödülü verdi. Başkan Hasan Can adına, ödülü Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan aldı.

Tüm Terör Mağduru ve Aileleri Güç Birliği Derneği tarafından geleneksel hale getirilen Kuruluş Yıldönümü Ve Başarı Hizmet Ödülleri Gecesi, Ankara Dedeman Otel’de yapıldı. Geceye siyasetçiler, belediye başkanları, bürokratlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, basın-sanat ve spor camiasından temsilciler, sanayici ve işadamlarının yer aldığı kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

BAŞKAN HASAN CAN’A BAŞARI ÖDÜLÜ

Gecede, TEMADER Genel Başkanı Hacı Kayaer ve Genel Koordinatörü İbrahim Badur birer konuşma yaptı. Kayaer ve Badur, yaptıkları konuşmalarda, terör mağdurlarının ve şehit ailelerinin sıkıntılarına değinerek, her türlü çalışmalarında kendilerine maddi ve manevi destek olan tüm katılımcılara teşekkür etti. Konuşmaların ardından, 2011 yılı başarı ve hizmet ödülleri sahiplerine takdim edildi.  Gecede 2011 yılında yapmış olduğu hizmetler ile Ümraniye’deki şehit ve gazi yakınları ve şehit ailelerine yaptığı yardım ve desteklerden dolayı, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a 2011 Üstün Başarı Ödülü verdi. Ödülü Başkan Hasan Can adına, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan aldı.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2012, 21:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17