KPSS sonuçlarına göre yapılan merkezi yerleştirme..." />

Aday Memurların Eğitimleri Ümraniye'de Devam Ediyor

KPSS sonuçlarına göre yapılan merkezi yerleştirme...

Aday Memurların Eğitimleri Ümraniye'de Devam Ediyor

KPSS sonuçlarına göre yapılan merkezi yerleştirme ile Ümraniye Belediye Başkanlığı memur kadrolarına yerleştirilen ve Ağustos 2011 tarihi itibari ile göreve başlayan aday memurların adaylık eğitimleri devam ediyor.

Göreve başlamadan önce ilk eğitimleri Belediye Başkanı Hasan CAN tarafından verilen Aday memurların yetiştirilmesi eğitim programı kapsamında, 44 aday memurun 10 günlük Temel Eğitim Programını tamamladı. 30 gün sürecek olan hazırlayıcı eğitim programına başlandı. Program kapsamında Ümraniye Belediyesi’nin teşkilat yapısı, birimlerin faaliyetleri konularının yanı sıra 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, 5393 sayılı Belediye Kanunu, İnsan Hakları, T.C. Anayasası, Genel Devlet Teşkilatı, Devlet Malını Koruma ve Tasarruf Tedbirleri, İş Ahlakı Görev Sorumluluğu, Kamu Görevlileri Etik Davranış İlkeleri, İSO 9001:2008, Halkla İlişkiler, Etkili İletişim gibi konular da eğitim veriliyor.

Ümraniye Belediyesi’nin ‘Hizmette ve Kalitede Örnek Belediye Olmak’ vizyonuna uygun olarak, aday memurların gerek yaptıkları işlerle ilgili, gerekse mevzuatla ilgili donanımlı hale gelmeleri ve Ümraniyelilere hizmeti en kaliteli şeklide sunmaları için kapsamlı bir eğitim programı uygulanıyor. Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Üniversitelerde görev yapan akademisyenler ve alanında uzman eğitimciler program kapsamında eğitmen olarak görev yapıyor.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2011, 20:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17