Suruç'ta patlama! Çok sayıda ölü ve yaralı var.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde henüz nedeni belirlenemeyen bir patlama meydana geldi. Olayda ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Suruç'ta patlama! Çok sayıda ölü ve yaralı var.
banner46
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, Amara Kültür Merkezi yakınlarında, bir basın açıklaması sırasında meydana gelen patlamada İçişleri Bakanlığı'nın ilk belirlemelerine göre 27 vatandaş hayatını kaybederken, yaklaşık 100 kişi de yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. 

Patlama, Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu mensuplarının Kobani'yle ilgili açıklama yaptığı sırada meydana geldiği bildirildi. Patlamanın sebebinin intihar saldırısı olabileceği belirtildi. Suruç kaymakamı da intihar saldırısı ihtimalinin olabileceğini kaydetti. Polis ve asker, patlamanın meydana geldiği alanda güvenlik koridoru oluşturdu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen patlamada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi. 


ÖLENLER VAR


Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ndeki Amara Kültür Merkezi önündeki çay bahçesinde bugün saat 11.50 sıralarında saatlerinde, Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu mensuplarının 'Kobani'nin yeniden inşası' konusunda basın açıklaması yaptığı sırada, büyük bir patlama meydana geldi. 
Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2015, 12:46

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17