İSTANBUL TERÖR ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ POLİSLERİNE BUDO EĞİTİMİ VERİLDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele...

İSTANBUL TERÖR ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ POLİSLERİNE BUDO EĞİTİMİ VERİLDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesinin çeşitli birimlerinde görevli 90 polise, Dünya Budo Sporları Federasyonu eğitmeni tarafından İleri Döğüş Teknikleri kursu verildi.

BUDO Sporu polisler tarafından beğeni gördü. Kursu başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesinin çeşitli birimlerinde görevli 90 polise, Dünya Budo Sporları Federasyonu eğitmeni tarafından İleri Dövüş Teknikleri kursu verildi. BUDO Sporu polisler tarafından beğeni gördü. Kursu başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.
TEM Şube Brifing Salonu'nda düzenlenen sertifika dağıtım törenine, TEM Şube Müdürü Yurt ATAYÜN,Şube Müdür Yardımcıları,Şube Birim Amirleri,kursiyer Polisler, Dünya BUDO Sporları Federasyonu Genel  Başkanı Fikret KÜÇÜKAKDERE,Dünya BUDO Sporları Federasyonu Türkiye Temsilcisi Münür Nurettin ÇELİKTUTAN,Dünya BUDO Sporları Federasyonu Kurs Eğitmeni Doç.Dr.Fahri CANPOLAT katıldı.Düzenlenen törenle kursa katılan kursiyerlerin sertifikaları tek tek dağıtıldı.

Dünya BUDO Sporları Federasyonu Kurs Eğitmeni Doç. Dr. Fahri CANPOLAT tarafından kursiyer polislere,gruplar halinde verilen 15 günlük kurs süresince,BUDO Sporunun ileri dövüş teknikleri,suçlu taşıma ve suçluyu etkisiz hale getirme yöntemleri tatbiki olarak gösterildi ve öğretildi.  

Törende konuşan TEM Şube Müdürü Yurt ATAYÜN, Dünya BUDO Sporları Federasyonu Türkiye Temsilciliği tarafından TEM polislerine verilen kursun çok yararlı olduğunu ifade ederek, bu kursun tüm teşkilat mensupları tarafından alınması gerektiğini de belirterek, katkılarından dolayı Dünya BUDO Sporları Federasyonu yetkililerine teşekkürlerini iletti.

Dünya BUDO Sporları Federasyonu Türkiye Temsilcisi Münür Nurettin ÇELİKTUTAN ise yaptığı konuşmada, Türk Polis teşkilatı çalışanlarının bu sporu yapmakla kendilerini daha öz güvende ve huzurlu hissedeceklerini belirterek, sağlık ve motivasyonlarının artacağını söyledi.

TEM Şube Müdürü Yurt ATAYÜN ve Şube Müdür yardımcıları tarafından Türk Polis teşkilatına katkılarından dolayı günün anısına, Dünya BUDO Sporları Federasyonu Genel  Başkanı Fikret KÜÇÜKAKDERE, Dünya BUDO Sporları Federasyonu Türkiye Temsilcisi Münür Nurettin ÇELİKTUTAN ve Dünya BUDO Sporları Federasyonu Kurs Eğitmeni Doç. Dr. Fahri CANPOLAT’ birer plaket takdim edildi.

Fethi SATICI

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2011, 20:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17