İBB İSTANBUL BELEDİYESİ FLORYA SOSYAL TESİSLERİ Adres ve Telefonları

Yeşilköy deniz sahilinde yer alan Florya Sosyal Tesisleri; yeşilin tüm çekiciliği ile uzanıp gittiği denizin hanımeli kokusuyla birleştiği muazzam bir mekandır. 150 dönümlük...

İBB İSTANBUL BELEDİYESİ FLORYA SOSYAL TESİSLERİ Adres ve Telefonları

Yeşilköy deniz sahilinde yer alan Florya Sosyal Tesisleri; yeşilin tüm çekiciliği ile uzanıp gittiği denizin hanımeli kokusuyla birleştiği muazzam bir mekandır.

150 dönümlük bu doğa harikası yerde hem yürüyüş yapmak hem aerobik parkında spor yapmak hem de lezzet ustalarının yemeklerinden tatma imkanı bulacaksınız. Florya Sosyal Tesisimizde; dingin ve huzurlu bir ortamda şehrin stresin kurtulup rahat bir nefes almak ve ailece güzel bir gün geçirmek mümkün.

İstanbullunun huzura açılan kapısı olan Florya Sosyal Tesisleri; modern mimarisiyle göz kamaştıran restaurant bölümü, hemen karşı tarafta deniz manzarası eşliğinde çay ve kahvenizi yudumlayarak gezintiyi taçlandırabileceğiniz

“Şahin Tepesi”, her türlü düğün ve davet gibi organizasyonların yapılabildiği kapalı ve açık salonları, geniş gezi parkurları, deniz kıyısı boyunca yer alan yaya yolları, yürüyüş ve spor alanları ile sınırsız hizmet sunuyor.

İLETİŞİM BİLGİLERİ
Adres     :     İtfaiye Arkası Florya/Yeşilköy
Tel     :     444 10 34

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2011, 23:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17