Genç Bakış'ta Şevket Kazan'a linç girişimi

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde çekimleri...

Genç Bakış'ta Şevket Kazan'a linç girişimi

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde çekimleri yapilan ve bu gece Saat 1.30 'da Kanal D'de yayınlanması tasarlanan Abbas Güçlü ile Genç Bakış programının çekimleri tam bir felakete döndü

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde çekimleri yapilan ve bu gece Saat 1.30 'da Kanal D'de yayınlanması tasarlanan Abbas Güçlü ile Genç Bakış programının çekimleri tam bir felakete döndü.

Saat 17:00 'de başlayan Programın konusu Türkiye'de Hukuk Sistemi, yeni anayasa Süreci, geciken Adalet Sistemi ve özel yetkili mahkemeler gibi hukuki gündem olarak belirlenmişti.

Programın konukları ise Hüsamettin Cindoruk, Şevket Kazan ve Metin Feyzioğlu'ydu. Programın Açılış konuşmasını yapan Abbas Güçlü bir süre sonra sözü konuklara vermek istedi. Ancak o sırada konferans salonunda Bulunan Yaklasık 50 Kadar Üniversite öğrencisi ellerindeki pankartları çıkarıp Sözlü saldırıya Başladı. "Sivas'ın ışığı sönmeyecek", "Katil Devlet Hesap verecek", "Şevket Kazan bize Hukuk Dersi veremez" gibi sözlerle Şevket Kazan'ın salondan çıkarılmasını istediler. Bunun üzerine Abbas Güçlü, göstericilerin dısarı çıkmalarını istedi. "Eger siz bu programı bana burada yaptırmazsanız, ben de stüdyoda Yaparım" dedi.



Bunun üzerine öğrenciler sahneye çıkıp, eski Bakan Kazan'ı linç etmek istedi. Ancak güvenlik görevlileri ve üniversite yetkililerince gruba karşı koyuldu. Buna rağmen öğrenciler sahneye çıkmayı başarınca, Şevket Kazan apar topar sahneden uzaklaştırıldı.

Hızlarını alamayan öğrenciler tüm dekoru paramparça ettiler.

Hep bir ağızdan “Sivas'ın hesabı sorulacak” diye slogan atarak salonu terk ettiler.

Program iptal edildi.

sonkulis.com

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2012, 20:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17