Fetöcüler Kılıçdaroğlu'nu Kandırdılar!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'ndan çok konuşulacak eylem.

Fetöcüler Kılıçdaroğlu'nu Kandırdılar!
Kılıçdaroğlu'nun kardeşi, 'FETÖ'cüler abimi kandırmış' pankartıyla Ak Parti'ye destek verdi.


CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, AKP’nin "FETÖ’yle mücadelesine" destek için Söke’den Didim’e kadar sürecek 56 kilometrelik yürüyüşüne başladı.


Kılıçdaroğlu’nun Söke’den başlayarak Didim’e kadar sürecek yürüyüşünün startı Söke-Kuşadası Çevreyolu girişinde bulunan alışveriş merkezi önünden verildi.
Yürüyüşe Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın pankartlarıyla başlamalarının bir anlam taşıdığını ifade eden Celal Kılıçdaroğlu, “Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum; bu PYD, FETÖ ve küçük yaşta kızlara tecavüz edenleri protesto emek için yola çıkıyorum. Didim Belediyesi’nden FETÖ’ye aktarılan paraların hesabının sorulmasını istiyorum. Duyumlara göre Didim Belediyesi’nden FETÖ’ye bağlı şirketlere aylık 500 bin TL para aktarılmış. Bu mücadeleyi Cumhurbaşkanımızdan da, Başbakanımızdan da, CHP’den ve MHP'den de istiyorum. Ağabeyimin dediği gibi; temiz ve dürüst savcıları ben de göreve çağırıyorum. Bu konulara el atsınlar” dedi.


Kılıçdaroğlu, “Onlar kendilerini biliyorlar. Yürüyüşle ilgili olarak ağabeyimle bir kez görüştüm, ‘İyi yapıyorsun. Zaten herkes üzerine düşen görevi yaparsa FETÖ ve PYD temizlenir’ dedi. Olumlu baktı. Ben hiçbir partiyi rencide etmiyorum, zaten buna hakkım da yok. Sadece AKP, CHP, MHP ve HDP’nin içerisindeki FETÖ’cülerin temizlenmesini istiyorum. Benim amacım bu. Gece gündüz yürüyeceğim. Gücümün yetiğince ara vermeden yürüyüp 4 günde bitirmeyi hedefliyorum. Hazırlığımızı yaptık. Ya karavan bulacağız ya arabanın içerisinde yatacağız ya da uyku tulumu bulacağız. Eşim rahatsızlığından dolayı bugün buraya gelemedi. Daha sonra bize katılma durumu var” diye konuştu. 






Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2016, 22:36

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17