Bonzai satanı yakalat hem 60 bin lira kazan, hem de hayat kurtar!

Bonzai gencecik insanları göz göre göre öldürüyor. Aileler endişe ile izliyor. Haydi vatandaş ihbar et hem hayat kurtar, hem de devletten ödül al.

Bonzai satanı yakalat hem 60 bin lira kazan, hem de hayat kurtar!
banner46

UYUŞTURUCU ve kaçak içki, sigara yakalatana verilecek ödül sistemi yenilendi. 

Son günlerde adı sıklıkla ölümlerle gündeme gelen “bonzai” yakalatana verilecek ödüller de geçmişe göre 4 kat artırılarak uygulanacak. Bonzai yakalatana sahipli yakalamada kilogram başına 60 bin TL, sahipsiz yakalamada ise 12 bin TL ödül verilecek.

DİĞER ÖDÜLLER

Resmi Gazete’de yayımlanan ikramiyelerle ilgili düzenleme, içki, sigara ve uyuşturucuyu içeriyor. Getirilen yeni sisteme göre, bonzai dışında uyuşturucu ve kaçak-sahte alkol-sigaraya karşı yapılacak operasyonlara yardımcı olacaklara verilecek ödüller şöyle olacak:

Sİgara: Bandrol, etiket, hologram, pul, damga veya benzeri işaret bulunmayan veya bunların taklitlerini taşıyan sigara paketlerinde “sahipli yakalamada” paket başına verilecek ikramiye rakamı 10 TL, sahipsiz yakalamada ise 2 TL olacak.

BİRA: Kaçak veya sahte içkide verilecek ikramiyeler türe göre değişecek. Birada sahipsiz yakalamada kutu başına verilecek ödül içkinin şişe, kutu veya fıçı olup olmadığına göre belirlenecek ve 2 TL’den başlayıp 23 TL’ye kadar çıkacak. Sahipli yakalama olursa ise, 10-112 TL arasında değişen ikramiyeler söz konusu olacak. 

Şarap: Şarapta yakalanan ürünlerin 70 cl’nin altında veya üstünde oluşuna göre, ödül miktarları değişecek.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2014, 00:31

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17