AYGAD'IN 12. DURAGI ŞİLE OLDU..

AYGAD'IN 12. DURAGI ŞİLE OLDU..

Anadolu Yakası Gazeteciler Derneği ( AYGAD) sürdürdüğü belediye ziyaretlerinden 12’ncisini Şile Belediyesine yaptı. Bugün saat 15:30 da Şile Belediyesinin başkanlık binasında belediye Başkanı Can Tabakoğlu tarafından karşılanan AYGAD üyeleri, meclis salonunda gerçekleşen toplantı ile kendilerini tanıtma fırsatı buldu.  

 YEREL BASININ ÖNEMİNİ BİLİYORUM

 Belediye Başkanı Can Tabakoğlu ise yaptığı konuşmada Anadolu Yakası Gazetecileri olarak Şile’yi düşünüp buraya kadar gelmenizden son derece memnun oldum. Yerel Basının faaliyetlerimizin anlatılması yolunda büyük bir işlevi olduğuna yürekten inanan birisiyim. Ancak, kendisine yüklediği bazı aidiyetler var. Bunun üyeleriniz arasında iyi kavranması ve iyi uygulanması gerekmektedir. Sermayesi sadece ekolojisi olan tek ilçe olmaktan dolayı bazı özelliklerimiz var. Bunlarında anlatılması için her zaman desteğinize ihtiyacımız olacak dedi.

 LİMANDA BALIK ZİYAFETİ

 Daha sonra AYGAD üyelerini limanda bulunan İskorpit Restautant’da balık ziyafetine davet eden Belediye Başkanı Can Tabakoğlu ‘Şile’nin şuan ki nüfusu 12 bin dolaylarında oysa yaz aylarında bu rakam 500 binleri aşıyor. Bu nedenle böyle bir sakinlik içinde burada sizlerle birlik de balık keyfini paylaşmanın güzelliğini yaşıyorum. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim. 

 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2011, 05:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17