10 bin TL'nin altında bayilik veren 10 firm

10 bin TL'nin altında bayilik veren 10 firma listemizde değişik sektörlerden bayilik fırsatlarını bir araya topladık. Bayilik ile ilgili geniş ayrıntılara ve bayilik şartlarına...

10 bin TL'nin altında bayilik veren 10 firm

10 bin TL'nin altında bayilik veren 10 firma listemizde değişik sektörlerden bayilik fırsatlarını bir araya topladık. Bayilik ile ilgili geniş ayrıntılara ve bayilik şartlarına firmaların web sitelerinden bakabilirsiniz veya iletişim bilgilerinden firma sahipleri ile görüşebilirsiniz.

1. Decozi bayilik

Decozi firması İç ve dış cehpe dekorasyon üretimi yalıtım sistemleri yapıyor. Bayilerinden yatırım maliyeti olarak 5.000 TL talep ediyor.

2. Metro ayakkabı bayiliği

Metro ayakkabı bayiliği, ayakkabıları toptancıdan değilde direk fabrikadan almanıza olanak sağlıyor. Bayilerinden yatırım bedeli talep etmiyor.

3. Kideo bayilik

Kideo çizgi film sektöründe çoçuklara özel DVD ler yapan bir şirket. Bayilerinden yatırım bedeli olarak 5-10 bin TL talep ediyor.

4. Alis store bayilik

Alis store kum boyama ve çocuk geliştirme ürünleri üretimi ve pazarlaması konusunda faaliyet göstermektedir. Alis bayilerinden 500 TL yatırım bedeli alıyor.

5. By patato bayilik

By patato, bambu şişte patates satışı yapıyor. By patato bayiliği almak isteyen yatırımcılarına maliyeti 6.000 TL.

By patato bayilik başvurusunda bulunmak için llinke tıklayınız.

6. Dr. lezzet bayiliği

Dr. lezzet, çiğ köfte, içli köfte, fıstıklı kadayıf, mantı, çorba ve isteğe bağlı olarak kebap çeşitleri bir araya getirerek faaliyetine başlamış ve bayileşerek büyümeyi hedefleyen bir şirket. Dr. lezzet bayiliği almak isteyen yatırımcılarına maliyeti 5-15 bin TL arası değişiyor.

 

7. Tempo bayilik

Tempo, hastane ve iş kıyafetleri imalatı yapan bir firma. Tempo bayiliğinin yatırımcısına bedeli 5-10 bin TL arası.

 

8. Şirin tek içimlik çay bayiliği

Şirin, tek içimlik sıcak içeceklerle hizmet veriyor. Şirin bayiliği yatırımcısına 1000 dolar ile kapısını açıyor.

Şirin tek içimlik çay bayilik başvurusunda bulunmak için linke tıklayınız.

9. Dr.Wet Clean bayilik

Dr.Wet Clean firması, ütü grupları ve detarjan hizmeti vermektedir. Dr.Wet Clean bayiliğinin maliyeti 5.000 TL.

 

10. Technolog bayilik : Technolog bünyesindeki nano teknolojik ıslak mendil formatındaki ürünlerle Ekonomisttarafından 'Krizde kazandıracak fırsatları arasında' gösterildi. Kukuroğlu Kimya Tekstil Paz Ve Dış Tic. tarafından üretilen Technolog markalı cam koruyucu, yağmur kaydırıcı, buğu önleyici, torpido koruyucu, ahşap kaplamaları koruyan, araç içi bakımı yapan ıslak mendil formatlı ve nano teknoloji harikası ürünler, 2010 ile birlikte bayi ve distribütör ağını genişletecek.  Technolog yurt içi ve yurt dışı girişimcileriyle birlikte 2008 yılında 2,5 milyon, 2009 yılı ile birlikte 3.8 milyon adet ürünsatışı gerçekleştirdi. Yeni markası Technolog birbirinden farklı 14 nano teknolojik ürünüyle bayi ve distribütör ağına yeni girişimciler dahil etmek istiyor.

Technolog bayilik vereceği girişimcinin her şeyden önce marka bilincine sahip olmasını bekliyor.  Ayrıca çalışma prensibi, disiplin ve konusundakihassasiyeti, ekip çalışmasına inanması ve işini özen göstererek yapmasıfirmanın aradığı diğer özellikler.

Technolog’ un 14 farklı nano teknolojik ürünlerinden bazıları;  Cam koruyucu ve yağmur kaydırıcı , Buğu önleyici, Torpido parlatıcı (Anti-statik) , Oto iç mekân temizlik mendili, Zift temizleyici, Mobilya ve ahşap parlatıcı(Anti-statik)

Tecnolog’ un ücretsiz bayi destek ürünleri

Ürün Teşhir kutu ve stantları, Afiş , Pazarlama Planı
Technolog il bazında girişimcinin bütçesine göre tedarikçiler yada bayilikler oluşturarak yayılıyor. Technolog bayisi olmak için herhangi bir giriş ücreti talep edilmiyor. İlinize göre belirlenmiş bir miktar ürün alımı bayilik başlangıcı için yeterli. Bayilik yatırım maliyeti illere göre değişiklik gösterse de Anadolu’ da yer alan bir ilde ortalama bayilik için gerekli sermaye 5.000TL civarı.

Technolog herhangi bir bayilik giriş ücreti talep etmiyor. Bayilik vereceği girişimcinin potansiyeline göre bayilik yada tedarikçilik şeklinde seçenekler sunuluyor.  Ürünlerin en etkili biçimde satışa sunulduğu nokta Benzinistasyonları. Benzin istasyonlarındaki günlük araç trafiği 1000 ile 1500 arasında değişiyor. Bununla birlikte personel destekli ürün satışı günlük 100 ile 300 ad arasında değişiyor. Ayrıca araçların yıkama ve bakımı içinhizmet verilen noktalarda aktif hizmet verilebiliyor.  Ekonomist dergisinde “krizde bile kazandıracak fırsatları”  adlı araştırma yazında yer alarak rüştünü ispat eden Technolog’ un ortalama kar marjı % 250 arasında yer alan ortalama kar marjı yüzde 250.

Technolog firmasının uzman kadrosu tarafından planlanan ve halen uygulamakta olduğu pazarlama planı girişimcilere ciddi anlamda kolaylıksağlamaktadır. Firmaya ait ürünler, bayi destek ürünleri ve etkin pazarlama planı hakkında geniş bilgiye firmaya ait web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2011, 23:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17