Yeditepe’den Anadolu Yakası Gazetecilerine destek

Bölgede görev yapan gazetecilerin sorunlarının çözülmesi ve çalışma şartlarının iyileştirmesini hedefleyerek kurulan Anadolu Yakası...

Yeditepe’den Anadolu Yakası Gazetecilerine destek

Bölgede görev yapan gazetecilerin sorunlarının çözülmesi ve çalışma şartlarının iyileştirmesini hedefleyerek kurulan Anadolu Yakası Gazeteciler Derneği kısa sürede uzun bir yol katetti.

Yerel basında görev yapan gazetecilerin mesleki eğitiminede önem veren dernek yöneticileri, geçtiğimiz günlerde Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni ziyaret etti.

Dernek Başkanı Hakan Manici ile yönetim kurulu üyeleri Necmi Sezen ve Ümit Kahyaoğlu, ziyaret sırasında İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof.Dr.İzzet Bozkurt’la görüştü. Derneğin çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Hakan Manici, eğitim konusunda destek istedi.

Böyle bir derneğin kuruluşundan büyük mutluluk duyduğunu belirten Prof.Dr. Bozkurt, “Yerel basını çok önemsiyorum. Ulusal basın diye nitelenen gazetelerin de asıl haber kaynağının yerel basın olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle Yeditepe Üniversitesi olarak eğitim faaliyetlerinize istediğiniz her türlü desteği vermeye hazırız. Yerel basına faydalı olmak bizim için de büyük bir gurur vesilesi olacaktır” diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2011, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17