Vizyon Projeler ile Tuzla Esnafı da Kazanacak

Vizyon Projeler ile Tuzla Esnafı da Kazanacak
banner46

Tuzla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi genel kurulu, Gisbir tesislerinde yapıldı.

Genel kurula katılan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla’da yürütülmekte olan vizyon projelerin tamamlanması ile, Tuzla’nın ve Tuzla esnafının çok daha yüksek standartlara kavuşacağını belirtti.

 E-5 üstündeki mahallelerde yapılan konutlarla Tuzla nüfusunun önemli ölçüde artacağına vurgu yapan Başkan Yazıcı, Belediye olarak bu bölgelerde sosyal tesisler, çok amaçlı parklar gibi önemli projeler yürütüldüğünü, ayrıca sahil kesiminde de marina, nikah sarayı gibi önemli vizyon projelerin tamamlanmasıyla Tuzla’da yaşam kalitesinin yükseleceğini belirtti. Bu çalışmaların Tuzla esnafına da direkt ve dolaylı faydaları olacağını söyleyen Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla halkına olduğu gibi Tuzla esnafı için de her zaman elimizden gelen katkıyı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

 Genel Kurul’da faaliyet sunumunun ardından söz alan Tuzla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Naci Aydın, genel kurula katılımından ve Tuzla’ya hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2011, 05:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17