Tuzla için projesi olanlara fırsat: Başkan sensin!

 

Tuzla için projesi olanlara fırsat: Başkan sensin!

 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla için projesi olan herkese projesini uygulama fırsatı sunuyor.

“Ben başkan olsaydım neler neler yapardım” diyorsanız, hemen projenizi hazırlamaya başlayabilirsiniz. Üstelik seçilen projeler sahipleri tarafından uygulanacak ve başarıyla uygulanan proje sahipleri iPad ile ödüllendirilecek.

Tuzla için, Tuzlalılar için bir projeniz mi var? Hemen proje sunumunuzu hazırlayıp yarışmaya katılabilirsiniz. Tuzla Belediyesi tarafından düzenlenen “Başkan Sensin” proje yarışmasına gönderilen ve finale kalan projeler bizzat Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından değerlendirilecek. Uygulamaya değer görülen projelerin gerçekleştirilmesi için proje sahiplerine her türlü destek, Tuzla Belediyesi tarafından sağlanacak.

Başvuruları 1 Nisan 2012 tarihine kadar sürecek olan proje yarışmasına herkes katılabilecek. Yarışma sonunda sahipleri tarafından başarıyla uygulanan projeler, iPad ile ödüllendirilecek. Yarışma hakkında detaylı bilgi almak için belediyenin www.tuzla.bel.tr internet sitesini ziyaret edebilir veya 444 0 906 numaralı iletişim merkezini arayabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2012, 19:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17