Tuzla Belediyesi Organik Ürünler Çarşısı Açıldı

Organik ürün için haftalık pazarı bekleme dönemi bitti!

Tuzla Belediyesi Organik Ürünler Çarşısı Açıldı

Türkiye’de ilk kez haftanın 7 günü hizmet verecek olan Tuzla Belediyesi Organik Ürünler Çarşısı hizmete girdi.

Çarşının açılışını Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet ile Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı birlikte gerçekleştirdi.


Tuzla Belediyesi, Türkiye’de ilk kez organik ürünlerin tüm hafta boyunca satışa sunulacağı bir çarşıyı hizmete sundu. Postane Mahallesi Rauf Orbay Caddesi Filiz Sokak’ta (Deniz Harp Okulu kavşağı) kurulan çarşının açılışına Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İl Genel Meclis Üyesi Fuat Kulaçoğlu, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk ve Serhan Kural ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Tuzlalılar’a Sertifikalı, Güvenli Gıda Sunulacak

Açılışta konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Çarşımız, Tuzla halkına tamamen organik, sertifikalı, her bütçeye uygun ürünlerin satışıyla hizmet verecek” dedi.


Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet de konuşmasında, organik ürünlerin sağlıklı beslenmede önemine dikkat çekerek, çarşının kazandırılmasını sağlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı tebrik etti.

 

Çarşıda Bakliyattan Oyuncağa Tüm Ürünler Organik


Doğal kaynakların sürdürülebilir biçimde kullanılması, sağlıklı ürün tüketme ve gıda güvencesi sağlayan organik ürünler, Tuzla Belediyesi’nin denetiminde Organik Ürünler Çarşısı ile Tuzla halkına ulaşmaya başladı.


Sekiz yıldır tüketicilerine güvenli hizmet veren ve aynı zamanda İncir Reçeli filminin Senarist ve Yönetmeni olarak tanıdığımız Aytaç Ağırlar’ın sahibi olduğu  
www.manavim.com, Tuzla Belediyesi’nin tasarlayıp inşa ettiği çarşıda, tüketicilere tamamen güvenli ve sertifikalı ürünlerden oluşan geniş bir organik ürün yelpazesi sunuyor. Çarşıda bakliyat, manav, şarküteri, temizlik-bakım ve oyuncak-tekstil ürünleri ayrı dükkanlarda satışa sunuluyor. Ürünler kese kağıdı ve doğada çözünen poşetlerle tüketiciye ulaştırılıyor.


24 saat güvenlik hizmeti bulunan organik çarşıda geniş organik ürün yelpazesine sahip dükkanların yanı sıra kafeterya, dinlenme alanları, mescit, süs havuzu, çocuklar için oyun parkı, kahvaltı alanları da tüketicilerine hizmet veriyor.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2013, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17