Tuzla Belediyesi 2012 yılı Faaliyet Raporu Onaylandı

Tuzla Belediyesi’nin 2012 yılı faaliyet raporu, Belediye Meclisi’nin nisan ayı toplantısının 3. birleşiminde görüşülerek onaylandı.

Tuzla Belediyesi 2012 yılı Faaliyet Raporu Onaylandı

Meclis Başkan Vekili Muzaffer Aytemur’un başkanlığında yapılan toplantı, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın sunumu ile başladı.

 

Yatırımlar Yüzde 35’ten Yüzde 44’e Yükseldi


Başkan Dr. Şadi Yazıcı, belediye faaliyetlerini sayısal veriler ile anlattı ve Tuzla Belediyesi’nin 2012 yılını başarıyla tamamladığını söyledi. Yatırımların bütçedeki payının yüzde 35’ten yüzde 44’e yükseldiğini belirten Başkan Yazıcı, “Bütçemizde artan yatırım payı ile ilçemize daha çok hizmet kazandırdık” dedi.

 

Tuzla Belediyesi’nin 2012 yılı için belirlediği hedef ve faaliyetleri yüzde 105 oranında gerçekleştirdiğini belirten Başkan Yazıcı, sosyal belediyecilikte öncü hizmetlere imza atmaya devam ettiklerini söyledi. Marina Projesi ve Şelale Park başta olmak üzere Tuzla’nın cazibesini arttıran projeleri sürdürdüklerini belirten Başkan Yazıcı, “Bizlere emanet verilen bu kutsal görevi, Tuzla Belediyesi’nin imkanlarını en verimli şekilde kullanarak yerine getiriyoruz. Tuzla’mızın yarınlarını hazırlarken halkımızın memnuniyetini de en üst seviyede tutarak hizmetimizi sürdüreceğiz” dedi.

 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ardından, AK Parti Grup Başkan Vekili Tuncay Yıldırım, CHP Grup Başkan Vekili Salim Gürsoy ve CHP’li Belediye Meclis Üyesi Bayram Akpınar faaliyet raporu hakkında değerlendirmede bulundu.

 

Tuzla Belediyesi’nin 2012 yılı faaliyet raporu görüşmelerin tamamlanmasının ardından yapılan oylamada kabul edildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2013, 00:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17