SP Anadolu Yakası Seçime Hazırlık Programı Tuzlada Gerçekleştirildi

SP Anadolu Yakası Seçime Hazırlık Programı Tuzlada Gerçekleştirildi

SP Anadolu Yakası Seçime Hazırlık Programı 20 Şubat 2011 Pazar günü Tuzla ilçe binası Sadıklar Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

   Saadet Partisi Genel Merkez Eğitim Koordinatörü Muhittin Yıldırım, SP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın ve SP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Latif Öztek’in katılımlarıyla gerçekleşen eğitim ve seçime hazırlık programı İstanbul Anadolu Yakası İlçe Teşkilatlarının yoğun ilgisi ve katılımlarıyla SP Tuzla İlçesinde gerçekleştirildi.

   İlk sözü alan eğitim koordinatörü Muhittin Yıldırım; bölünme yani tefrika ile ben daha iyi yaparım diyerek mevcut teşkilattan ayrılmanın sonuçlarının Türkiye’ye maddi, manevi sıkıntılara sebep olduğunu görmekteyiz dedi. “AKP’nin bu çabuk yükselişinin ardından düşüşünün bir büyük meteorun düşüşü gibi olacağını ve yere düşünce paramparça olacağını, düştüğü zamanda büyük bir çukur açacağını söyledi”.

   SP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın ise son 3 aydır tüm Türkiye’de eğitim çalışmalarına hız verdiklerini söyleyerek sözlerine başladı. Tüm Türkiye’de sadece Iğdır hariç 80 ilde teşkilatların tamamlandığını belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2011, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17