Şadi Yazıcı’nın 2 Vizyon Projesi Daha Hizmete Açıldı‏

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Tuzla Şelale Park’ta Şelale Restaurant &Cafe ve Tuzla Belediyesi Bay ve Bayan Havuzlarının açılışı birlikte gerçekleştirildi.

Şadi Yazıcı’nın 2 Vizyon Projesi Daha Hizmete Açıldı‏
banner46

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları, Tuzla Belediye Meclis Üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Tuzla Belediyesi bay ve bayan havuzlarının ardından Şelale&Restaurant Cafe’nin açılışı gerçekleştirildi.

 

Tuzla’da Yaşamak Ayrıcalıktır

Açılışta konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Şelale Park’ın Türkiye’nin en fonksiyonel parkı olduğunu söyledi. 100 dönümlük alanın geçmişteki halini hatırlatan Başkan Yazıcı, “Tuzla’da yaşamanın ayrıcalığını ortaya koyacak olan hizmetleri hep birlikte açıyoruz.” dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, konuşmasına şu şekilde devam etti: “Türkiye’nin en fonksiyonel parkında havuzların ve sosyal tesislerinin açılışını birlikte gerçekleştireceğiz. İlk zamanlar duvarı konuşulan, Berlin duvarı gibi aşılamayan duvarın arkasında neler olduğunu, bir kent kurmaya çalıştığımızı herkese söyledik. Bugün sosyal tesisler ve havuzların açılışı ile başladık ama ihalesi bitirilen planetaryum, rasathane, bowling ve buz pateni pistleri, corpus ve bilim merkezi ile yeni bir yaşam alanı kazandırdık. Tuzla Şelale Park’ta mükemmel bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Yaşam standardı yüksek bir Tuzla’yı ortaya koyarken işletmelerimizi özel sektöre bırakmadan hizmet veriyoruz. İşletmelerimizde kar amacı taşımıyoruz. Sadece ve sadece her şeyin en iyisine layık olan Tuzla halkı için varız”

 

İstanbul Halkının da Hizmet Alacağına İnanıyorum

Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır da konuşmasında “Yeni hizmetler Tuzla ve İstanbul halkına hayırlı uğurlu olsun. Bu tesislerden sadece Tuzla halkının değil, İstanbul halkının da hizmet alacağına inanıyorum. Cenab-ı Hak, başkanımızın çalışma gücünü, hizmet sayısını arttırsın” ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından önce Tuzla Belediyesi bay ve bayan havuzlarının, ardından Şelale Restaurant&Cafe’nin açılışları gerçekleştirildi.

 

Tuzla Belediyesi Bay ve Bayan Havuzları

Tuzla Şelale Park’ta kurulan yarı olimpik bay ve bayan havuzları, Tuzla’daki spor ve yaşam alanlarına yeni bir mekan olarak katıldı. Üstü açılır kapanır bayan havuzları ve bay havuzlarında büyük ve çocuk havuzları, sauna, jakuzi, masaj odası, duş, ilk yardım odası, soyunma odaları, mescit gibi donanımlar yer alıyor.     

 

Tuzla Belediyesi’nin 5. Sosyal Tesisi: Şelale Restaurant&Cafe

Tuzla Belediyesi’nin 5. Sosyal Tesisi olan Şelale Restaurant&Cafe, restaurant ve cafe olmak üzere 2 ayrı bölümden oluşuyor. Tuzla Belediyesi’nin sosyal tesisler kalitesini yansıtan Restaurant&Cafe’nin 150 kişilik restaurant bölümünde çorba, döner, kebap, pide ve tatlı çeşitleri, 100 kişilik cafe bölümünde ise sıcak, soğuk içecekler ve çeşitli specialler servis ediliyor. 

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2014, 23:55

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17