Şadi Yazıcı, ''Dikey, yatay, paralel çalışmalara karşı dikkatli olmalıyız!''

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği danışma meclis toplantısına katıldı.

Şadi Yazıcı, ''Dikey, yatay, paralel çalışmalara karşı dikkatli olmalıyız!''
banner46
Konuşmalarını yapmak üzere kürsüye konuşmalarını yapmak üzere kürsüye Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı davet edildi.

Dr. Şadi Yazıcı, konuşmalarına Kartal teşkilatına teşekkür ederek başladı. Yazıcı konuşmasına Ak Parti kurulmadan önceki tarihi süreci değerlendirirken, Ülkemizde yaşanan zülüm ve antidemokratik süreci tarihsel geçmişi ile anlattı. Osmanlı İmparatorluğunda Başlayan Demokrasi ataklarına  bir karanlık elin nasıl Demokratikleşme çabalarını yok etme çabalarını anlatan Yazıcı, ”Cumhuriyet tarihinde bile Bu Millet her Demokratikleşme çabalarını birileri, bir karanlık el hep engellemiştir.

Daha genç bir Cumhuriyet iken bile tek partili sistem demokratikleşmenin engellemesindeki ilk adım olarak karşımıza çıkmaktadır. Ülkemizde her 10 yılda bir gerçekleşen Darbe ve post modern darbeler, AK Partinin kurulmasına engel olmak için yapılan tüm antidemokratik çabalar yine de bu milletin Demokrasiyi getirme ve yaşatma çabasını yok etmemiştir. Şimdi bu Milletimiz, Ak Partinin iktidara gelişinden ve 12 yıldır yaşatmaya çalıştığı Demokrasi yürüyüşünü inşallah 2015 Haziranında yapılacak olan Genel seçimler de alacağı Milletvekili sayısı ile Bu zorla bize dayatılan antidemokratik Anayasayı da değiştirerek Millete gerçek bir refah ve Demokrasi yaşatacaktır inşallah." Diyerek konuşmasına son verdi.
Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2015, 10:44

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17