Şadi Yazıcı, "Benim için çok güzel bir bayram oldu."

Çocuklardan Dr. amcalarına Tıp Bayramı ziyareti.

Şadi Yazıcı, "Benim için çok güzel bir bayram oldu."
banner46

Yaşları 3 ile 6 arasında değişen ve Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’ne giden Tuzlalı minikler, aynı zamanda doktor olan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sürpriz hazırladılar. Doktor ve hemşire kıyafetleri giyinen minikler, Başkan Yazıcı’nın makamına giderek Tıp Bayramı’nı kutladılar. Başkan Yazıcı ve AÇEM’li minikler arasında keyifli sohbetler yaşandı. O anlar kameralara yansıdı.

-

Yaşları 3 ile 6 arasında değişen ve Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’ne giden 10 Tuzlalı çocuk, aynı zamanda doktor olan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle özel bir sürpriz hazırladılar. Minikler, Anne Çocuk Eğitim Merkezi’ne giden tüm arkadaşları adına doktor ve hemşire kıyafetleri giyerek Başkan Yazıcı’nın makamına geldiler. AÇEM’li minikler, Başkan Yazıcı’ya kendi yaptıkları oyuncak steteskopu hediye ederek Tıp Bayramı nedeniyle yazdıkları şiiri okudular. Ayrıca Tıp Bayramı dolayısıyla pasta kestiler. AÇEM’li minikler, pasta kesiminin ardından Başkan Yazıcı’ya hem doktorluk hem de belediye başkanlığı ile alakalı sorular sordular. Başkan Yazıcı da ziyaretlerinden ötürü AÇEM’li miniklere oyuncak hediye etti. Program sırasında AÇEM’li minikler ile Başkan Yazıcı arasında keyifli sohbetler yaşandı. O anlar kameralara yansıdı. Bir AÇEM’li çocuk, Başkan Yazıcı’ya bebeklik yıllarında beraber çekindikleri fotoğrafı hediye etti.

-

“SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Bugün 14 Mart Tıp Bayramı. Pandemi gibi dünyanın yaşadığı büyük bir kaostan çıktıktan sonra belki de tam çıkmadık ama ben çıktık gibi diyorum artık. Bu dönemde Tıp Bayramı’nı kutlamak gerçekten gurur, onur ve mutluluk verici. Tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutluyorum. Hekimlik ve sağlık çalışanı olmak zordur. İnsanların en zor halinde, en zor zamanlarında, en sıkıntılı zamanlarında onların yanında olabilmek, bazen siz bir hastaya müdahale ettiğiniz de yakınlarının bile duramadığı yerde durup o hastaya faydalı oluyorsunuz. İnsani ve İslami olarak yapılabilecek en kutsal mesleklerden bir tanesidir. Hem doktor olduğumdan dolayı gurur duyuyorum. Bütün sağlık çalışanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Şahsım ve ülkem adına iyi ki varsınız diyorum” dedi.

-

“BENİM İÇİN ÇOK GÜZEL BİR BAYRAM OLDU”

Başkan Yazıcı,” Çocuklar bana sürpriz yaptılar. Benim için çok güzel bir bayram oldu. Zor sorular sordular. Hekimlikle belediye başkanlığını kıyaslıyorlar. Sizin için en zor olan şey nedir, en zor zamanınız hangisiydi gibi sorular sordular. Çocuklar artık milenyum çağında soru sormayı biliyorlar. Daha rahat soru soruyorlar. Özgüvenleri çok yerinde” dedi.

-

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2022, 18:22

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17