Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri Tuzla Belediyesi'ne ödül getirdi.

Tuzla Belediyesi 2017 Yılının En Başarılı İlçe Belediyesi seçildi.

Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri Tuzla Belediyesi'ne ödül getirdi.
banner46

Tuzla Belediyesi, Altın Kentler Platformu tarafından Golden City Awards 2017 yarışmasında 2017 Yılı En Başarılı İlçe Belediyesi seçildi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri ve toplumun sosyal açıdan dezavantajlı tüm kesimlerini kucaklayan sosyal belediyecilik hizmetleri ödül getirdi.


Altın Kentler Platformu tarafından bu yıl ‘Yerel Yönetimlerde Vizyon Proje ve Hizmetler' temasıyla düzenlenen Golden City Awards 2017 yarışmasının ödül töreni İstanbul Conrad Otel’de düzenlendi. 2017 yılının en başarılı ilçe belediyesi seçilen Tuzla Belediyesi’nin ödülünü törende Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan aldı. 

Temel Olarak Hedefimiz İnsan


Altın Kentler Platformu Başkanı Nihat Boztepe, törende yaptığı konuşmada “Temel olarak hedefimiz insan. Kültürel anlamda gelişimini tamamlamış şehirlerde inanç hürriyetini hemen algılayabilir, çocuklarımıza ve dolayısıyla geleceğimize verdiğimiz önem şehrin her noktasında karşımıza çıkabilir. Minik yavrularımızın gözlerinden anlayabileceğimiz gelişmişlik göstergesini biz bugün odak olarak yarışmamızın temel prensipleri olarak kaydetmiş bulunuyoruz. Ne kadar iyi bir şehirde yaşıyorsanız talebinizde bir o kadar yoğundur” dedi. 

Şehirciliğin Marka Yarışması


Platform koordinatörü Cenap Tuncer, “Avrupa ve Asya kıtalarını buluşturan tarihe ve medeniyetlere ev sahipliği ve başkentlik yapmış eşsiz dünya tarihiyle kentimiz İstanbul'da bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz şehirciliğin marka yarışması olan Golden City Awards 2017'e Altın Kentler Platformu olarak ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sivil toplum örgütü olarak ülkemizde insan hayatına değer ve anlam katan ve yaşam kalitesini arttıran yaşam alanlarımız olan kentlerimizin gelişmesini ve bir dünya kenti olmasını teşvik etmek için bu anlamda önemli katkı sağlayan herkese destek olmak platformumuzun en önemli amaçları arasındadır” dedi. 

Tuzla Belediyesi’nin Hizmet Kalitesi, Bir Kez Daha Ödüllendirildi


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eğitim Kenti Tuzla ve Denizle Anılan Tuzla vizyonu kapsamında gerçekleştirdiği vizyon projeler ve sosyal belediyecilik hizmetleri ödüle kapı araladı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Tuzla Marina, Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı, Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi gibi projelerin yanı sıra vatandaş odaklı ve ortak akılla yönetim, inovatif belediyecilik uygulamaları, planlı kentleşme, spor, eğitim, sosyal ve kültürel belediyecilik hizmetleri, kentsel gelişim, temiz ve sağlıklı yaşam alanlarına yönelik hizmetleri ve bunların sürekliliği ödülün verilmesine neden oluşturdu. 

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2017, 00:15

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17