D. Ali Torlak MHP İlçe Başkanlarını ve yerel basını mangal başında ağırladı

MHP İstanbul Milletvekili D. Ali Torlak hiçbir milletvekilinin yapmadığı bir ilki gerçekleştirerek bahçesinde mangal yapıp ilçe başkanlarını ve gazeteci dostlarını ağırladı.

D. Ali Torlak MHP İlçe Başkanlarını ve yerel basını mangal başında ağırladı
banner46
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hükümetin “Barış Süreci” ile ilgili memleketi Osmaniye’den haykırırken; İstanbul Milletvekili Ali Torlak da Tuzla’dan seslenerek, sürecin bölünmeye doğru gitmekte olduğunu dile getirdi.


Tuzla’daki evinde bir mangal partisi düzenleyen Ali Torlak, yaptığı kısa konuşmada; “Hükümet, inanılmaz bir gaflet içindedir. Bizi küçümseyen zihniyete sesleniyorum. Bu ülkeye verilen zararın hesabı mutlaka sorulacaktır. Zamanı geldiğinde, hukuk çerçevesinde bu ihanetin bedelini ödeyecekler” dedi.


“Türkiye, çok zor günlerden geçiyor”…


Türkiye’nin çok zor günlerden geçtiğine değinen Ali Torlak; “Bugün geldiğimiz nokta, bizim 10-15 yıl önce yüksek sesle uyardığımız noktalara gelmiştir. Yüzde 3’lük bir oran, yüzde 97 gibi bir oranı teslim almıştır. Böyle bir şey olabilir mi?” dedi.


“Her bedeli ödemeye hazırız!"


Anadolu Yakası Yerel Basın Temsilcileri, MHP İlçe ve Ocak Başkanları’ndan bazı isimlerin de katıldığı buluşmada soruları yanıtlayan Ali Torlak; “Bu buluşmayı dışarda bir yerde de yapabilirdim. Ama burası benim evim. Sizlere evimi açmak istedim. Buraya her zaman gelebilirsiniz” dedi. 
Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2013, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17