Belediye Başkanları, Gazi Meclisimizde.

İstanbul Anadolu yakasının AK Partili Belediye Başkanları'ndan Ankara çıkarması.

Belediye Başkanları, Gazi Meclisimizde.
banner46

İstanbul Anadolu yakasının AK Partili Belediye Başkanları, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında bombalanan Türkiye Büyük Millet Meclisi ile demokrasiden yana tavır alan basın kuruluşlarına geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu.


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Anadolu yakası AK Partili Belediye Başkanları, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Belediye başkanları, ziyaretlerinde basın kuruluşları ile başladı. Belediye Başkanları, darbe girişimi sırasında demokrasiden yana tavır alan CNN Türk, Kanal 24 ve Star Gazetesi’ni ziyaret etti.


Başkanlar, Gazi Meclisimizi ve Bakanları Ziyaret Etti


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Anadolu yakası AK Partili Belediye Başkanları, 15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında FETÖ/PDY Terör Örgütü mensupları tarafından bombalanan Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret etti. Meclisin bombalanan bölümlerini gezen belediye başkanları, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ı makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti, duydukları üzüntüyü paylaştı.


Anadolu yakası belediye başkanları, Ankara temaslarında Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Erol Kaya ve Mustafa Ataş’ı ziyaret etti. 
 

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2016, 12:40

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17