AYGAD, Tuzla Belediye Başkanı Şadi YAZICI'yı Ziyaret Etti

AYGAD, Tuzla Belediye Başkanı Şadi YAZICI'yı Ziyaret Etti

AYGAD 'ın belediyelere olan ziyaretlerinin  bir durağıda Tuzla Belediyesi oldu.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile yapılan görüşmede, AYGAD Başkanı Hakan Manici 'nin derneğin kuruluşu, amacı ve dernek üyelerinin tanıtımıyla ilgili yaptığı konuşmayla başladı.

Manici, 'Derneğimize üye olan gazeteciler ilçelerinde saygın olan, sevilen ve basın ahlakına ve ilkelerine bağlı gazeteci arkadaşlarımızdan oluşmaktadır 'dedi. Manici, AYGAD 'ın resmi sitesinden ve sitemizde oluşturulan haber havuzundan bahsetti. Haber havuzunda önemli olarak belirtilen haberlerin dernek üyelerinin resmi sitelerinde ve gazetelerinde yayınlanarak milyonlara ulaştığını konuşmasına ekledi.
Dr. Yazıcı, haber havuzunu çok işlevsel olduğunu ve çok beğendigini belirterek, "Bu Derneği kurmanıza çok sevindim, güzel bir girişimde bulunmuşsunuz, uzun zaman önceden olması gereken bir dernek bu, bizlerde her zaman sizlerin yanınızda olacağız."
 Diyerek memnuniyetini belirtti.

DR.YAZICI'YI ŞAŞIRTAN SÜPRİZ

 Dr. Şadi Yazıcı 'nın doğum günü olması münasebetiyle, derneğimiz ufak bir kutlama hazırladı. Başkan Manici, Başkan Yazıcı'ya hediyesini sunarken, 'Bizim kalemlerimiz hep güzellikleri yazmaktadır, sizinde doğum gününüz olması sebebiyle güzel faaliyetlere imza atmanız için derneğimiz adına kalem hediye ediyorum 'dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2011, 06:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17