AK Parti Tuzla 5. Olağan Kongresini yaptı.

Sebahattin Demirci yeniden ilçe başkanı seçildi.

AK Parti Tuzla 5. Olağan Kongresini  yaptı.


5. olağan kongreye Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Milletvekilleri Mustafa Ataş, İsmet Uçma, Egemen Bağış, Osman boyraz, İBB Kadir Topbaş, İl Başkanı Aziz Babuşcu, İBB Meclisi Grup Başkan vekili Abubekir Taşyürek, Tuzla Belediye başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Muhammed Mehdi Akman ve yardımcıları, Ak Parti Kartal Belediye başkan aday adayı Abdurrahman Karaismailoğlu ve çok sayıda üyeler katıldı.  

AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Demirci de AK Parti'de kongrelerin milli maç gibi coşkulu, bir aile gibi birlik ve beraberlik içinde gerçekleştiğini belirterek, bu kongrenin Tuzla'yı İstanbul'un yıldızı yapacak kadroları temsil ettiğini kaydetti. 

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, yaptığı konuşmada, AK Parti'de siyaset yapmanın bir ayrıcalık olduğunu belirterek, kapı kapı dolaşmaya devam etmemiz gerekiyor" dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, siyaseti bir dava bilinciyle yaptıklarını aktararak, "Davamız ötekileştirilen bu milletin, egemenlik hakkını sonuna kadar genişletecek bir davadır. Bizler idealler uğrunda, adanmış neferler olarak siyaset yaparız. Bu bir medeniyet kaygısını gerektirir, bu bir vicdan sızısı demektir. Bunlar kendi dünyamızda siyaset yapma gerekçemizdir" diye konuştu.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, demokratik unsurların vazgeçilmezinin siyasi partiler olduğunu anlatarak, "Türk siyasi tarihinde hiçbir partiye nasip olmamış, halkın desteğini alan bu kutlu yürüyüşte birlikteyiz" diye konuştu.Topbaş, geçmişte kader olarak kabul edilen olumsuzlukların bir bir ortadan kalkarken, bütün coğrafyalara örnek teşkil edecek bir ülkeyi yeniden ayağa kaldırdıklarını kaydetti. 


Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı da hizmet ederken vatandaşlarla birlikte olmaya çalıştıklarını ifade ederek, Tuzla'da yaptıkları hizmetleri anlattı. 



Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2014, 21:50

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17