Yakamoz Web TV ilgi odağı oldu

Uzun yıllardır Sultanbeyli’de gazetecilik faaliyetini sürdüren gazeteci Recep Karakoç, yeni bir proje ile bölge halkının karşısına çıktı.

Yakamoz Web TV ilgi odağı oldu
banner46
ww.yakamoztv.com  adresi üzerinden Web TV yayıncılığına başlayan Karakoç, kısa sürede bölgenin gündemine oturdu. 


GÜNDE BİNLERCE KİŞİ TARAFINDAN TAKİP EDİLİYOR


Sultanbeyli’nin ilk Web TV’si olan Yakamoz TV, kısa sürede Sultanbeyli halkının beğenisini kazandı. Alanında uzman ve gazetecilik geçmişi olan sağlam bir kadro ile yayın hayatına başlayan Yakamoz TV, Sultanbeyli halkına haberleri artık videolu olarak sunmaya başladı. Bölgemizde yaşanan olayları haber, fotoğraf ve videolu olarak yayınlayan Yakamoz TV, günde binlerce kişi tarafından takip ediliyor. 


WEB TV ÜZERİNDEN CANLI YAYIN 


Teknoloji’nin tüm imkânlarını bünyesinde barındıran Yakamoz TV, internet sitesi üzerinden canlı yayınlar yapmaya başladı. Kendi stüdyolarında canlı yayın yapmaya başladı. Kanalın bulunduğu binada kendi stüdyolarını oluşturan Yakamoz TV, Belediye Başkanlarını, İş Adamlarını, Gazetecileri ve Sivil Toplum Kuruluşu Başkan ve Yöneticilerini canlı yayında ağırlamaya başladı. 


SOKAKTAN CANLI YAYIN


Hızla gelişen internetin tüm imkânlarından faydalanan Yakamoz TV, sadece bulunduğu binadan değil, sokaktan da canlı yayın yapabilme özelliğini bünyesinde barındırıyor. Şimdiye kadar değişik birçok programı dışarıdan canlı yayınlayan Yakamoz TV, kısa sürede bölge halkının beğenisini kazandı. Özel günlerini internet üzerinden canlı yayınlatmak isteyen birçok kişinin isteğini karşılayan Yakamoz TV, kısa sürede bölge halkının en çok takip ettiği haber portalı olma yolunda. 


AKILLI TELEFONLARA UYGULAMA OLARAK İNDİRİLEBİLECEK


Son teknolojiyi kullanan Yakamoz TV, önümüzdeki günlerde akılı telefonlarda da uygumla olarak indirilebilecek. Yakamoz TV’nin bu adımı, Sultanbeyli içinde bir ilk olacak. Şuana kadar Sultanbeyli’den hiçbir firmanın yer almadığı akıllı telefon marketlerinde yakamoztv.com ilk olma ünvanını da elde edecek. Konuyla ilgili gazetemize konuşan Recep Karakoç, ‘Yakamoz TV, Sultanbeyli halkına sunulan yeni bir mecra. Bu mecrada insanlarımız sadece haberi okumuyor aynı zamanda haberi izleme şansı elde ediyor. Kısa sürede başta Sultanbeyli olmak İstanbul’da binlerce okuyucuya ulaştık. Kısa sürede elde ettiğimiz bu başarıyı ben ekip işine bağlıyorum. Alanlarında bilgili ekip arkadaşlarım ile kısa sürede Türkiye’de en çok takip edilen internet siteleri arasında yer alacağız’ dedi.  
Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2014, 11:34

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17