Sultanbeyli Belediyespor - F. Karagümrük 1-0

Sultanbeyli...

Sultanbeyli Belediyespor - F. Karagümrük 1-0
banner46

Sultanbeyli Belediyespor’dan müthiş galibiyet. Ekibimiz lider F. Karagümrük’ü deplasmanda 1-0 yenerek lider ile arasındaki puan farkını da üçe düşürdü.

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta haftanın kritik maçında, son haftalarda seri galibiyetler alan takımımız ile lider F. Karagümrük karşı karşıya geldi. Maçın 73 dakikasında Cihan’ın attığı golle 1-0 lık galibiyetle dönen sultanlar, 14 puan ve -2 averajla beşinciliğe yükseldi
Karşılaşma karşılıklı ataklarla başladı.

Fatih Karagümrük 16. dakikada Abdullah Koparan' in ceza alanı içine yapılan ortada kaleci ile yükseldiği pozisyonda Sultanbeyli Belediye kalecisi Orçun topu elinden kaçırdı, topu önünde bulan Hayrullah son vuruşu iyi yapamayınca top yandan  auta gitti.

21.dakikada gelişen Sultanbeyli Belediye atağında Onur, Fatih Karagümrük ceza alanı hemen önünden, kaleyi karşıdan gören pozisyonda vurduğu şutta kaleci Murat köşeye giden topun gol olmasına izin vermedi.

55. dakikada Sultanbeyli Belediye'de B.Cihan, ceza yayı hemen önünde Abdullah'a faul yaptı. Karagümrük'te oyuna sonradan giren Emre'nin kullandığı serbest vuruşta, kaleci Orçun  müthiş bir müdahale ile topu kornere çeldi.

Goolll

73. dakikada sağ taraftan atılan köşe atışında ceza alanı içinde topa savunmadan gelip çok iyi kafa vuran B.Cihan topu kaleci Murat'in uzamayacağı köşe gönderdi ve Sultanbeyli Belediye sporumuz durumu 0-1 yaptı.

Kalan süre içerisinde Karagümrük yüklesen de çok iyi kapanan sultanlar, rakibe gol izni vermeyince karşılaşma 1-0 ekibimizin üstünlüğü ie sona erdi.

Bu galibiyetle ligde 14 puana yükselen Sultanbeyli Belediyesporumuz liderle arasındaki puan farkını 3 e indirip hafta sonu oynayacakları Akyazı maçını düşünmeye başladı.

İlk yarının son maçı olan Akyazı karşılaşmasında alınacak 3 puan, Sultanları liderliğe taşıyabileceği için büyük önem arz ediyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2011, 21:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17