Şenol Ata ve yönetimi dimdik, onurlu, kararlı ve ahi Evran ruhuna yakışır bir şekilde üye esnafların hakkını korumak adına mücadelelerini sürdürecektir.

SANCAKTEPE SULTANBEYLİ ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİNDEN BASIN AÇIKLAMASI

Şenol Ata ve yönetimi dimdik, onurlu, kararlı ve ahi Evran ruhuna yakışır bir şekilde üye esnafların hakkını korumak adına mücadelelerini sürdürecektir.
banner46

  Sancaktepe Sultanbeyli kredi Kooperatif yönetiminden bölge kamuoyuna yansıyan olumsuzluklar nedeniyle yapılan basın açıklamasında birlik ve beraberlik mesajı vererek, üye esnaf ve tüm tarafları sağduyuya davet etti.


Kredi kooperatifi olarak bölgemizin kalkınmasını sağlamak adına esnafımızın daha iyi bir ticaret yapabilmesi için kredi ve teknik desteği sağlamakla mükellef olduğumuz bölge esnafımızın birlik, beraberlik ve huzuruna yönelik yapılan saldırıyı şiddetle kınadığımızı ve tasvip etmediğimizi belirtiriz. İstanbul’un en başarılı kredi kefalet kooperatifinin yönetim kurulu Başkanına yapılan çirkin saldırıyı, kooperatif ve üye esnaflarına yapıldığını tüm kamuoyunca bilinmektedir. Hiç kimsenin tasvip etmediği bu elim olayın bir daha tekrarlanmaması hepimizin arzusudur. Her yıl yapılması planlanan mali kongrenin bu yılın Şubat ayında yapılması planlanmıştı.


Ancak kongre tarihine yakın günlerde belli gruplarca başlayan ayak oyunları ve çeşitli kumpaslardan dolayı mali kongrenin ileri bir tarihe ertelenmesi mecburi kılınmıştır. Türkiye’nin sayılı başarılı kredi kooperatifleri arasında bulunan Sancaktepe Sultanbeyli Esnaf ve sanatkârlar kredi ve kefalet kooperatifi, maksadı belli olmayan kişilerce saldırıya uğramıştır. Anlamak ve anlatmakta zorluk çektiğimiz bu elim olay karşısında kooperatif Başkanımız Şenol Ata ve yönetimi dimdik, onurlu, kararlı ve ahi Evran ruhuna yakışır bir şekilde üye esnafların hakkını korumak adına mücadelelerini sürdürecektir.


Başkanımıza yapılan vahim saldırının bir daha tekrarlanmaması en büyük arzumuzdur. Kamuoyunun gündemini meşgul eden bu vahim durumun daha fazla uzamamasını temenni ederken, bireysel çıkar ve rant peşinde koşanların dedikodu ve çamur at izi kalsın mantığı ile hareket edenlere itibar edilmemesi gerektiğini önemle rica ederiz. Ayrıca geçtiğimiz hafta Başkan Şenol Ata’nın şahsına yönelik yapılan çirkin saldırı da başkanımız yaralanmış olmasına rağmen esnafın ihtiyacına yönelik kooperatif çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir.


Oluşturulmaya çalışılan kaos ortamına fırsat vermeden çalışmalarını yürütmeye devam eden Başkan Şenol Ata ve ekibinin yardımlaşma ve dayanışma temelinde birleşerek kurduğu bu kooperatif bölge esnafının yaşanan tatsız olaylara yönelik esnaflarını da basireti hakim kılmaya, ferasetli davranmaya, akl-ı selim ve ortak akılla birlikte sağduyulu davranmaya davet etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyururuz. 

 
SANCAKTEPE SULTANBEYLİ BİRLEŞİK ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ YÖNETİMİ KURULU

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2016, 22:43

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17