Hüseyin Sayan Ak Parti 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.

Sultanbeyli’nin sevilen işadamı ve siyasetçilerinden Hüseyin Sayan 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için Ak Parti’den milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.

Hüseyin Sayan Ak Parti 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.
banner46

Aday adaylığı için neden Ak Parti’yi tercih ettiğini: “ Ortak akılla milletimiz için hizmet üretmek öncelikli meselesidir. Ekonominin büyümesinden. Huzurun güvenliğin artmasında demokrasinin daha da yükselmesinde ihtiyacımız var. Türkiye’nin sorunların çözümünde AK Parti’nin rehberlik etmesi değerli ve önemlidir” sözleri ile açıklayan Sayan Yeni Türkiye vizyonuna ve misyonuna uygun olarak başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun hiçbir vesayeti milletin iradesi üzerinde görmeyen siyaset anlayışı ile bu yola çıktık. Bölgesinde güç olan yeni anayasası ile tüm sorunlarını çözmüş Büyük Türkiye ülküsü ile Ak Parti sıralarında milletimize hizmet için bu yola çıktık.


“Türkiye’nin ne kadar birikmiş sorunu varsa hepsine talip olan ak kadrolar Türkiye’nin tüm sorunlarına çözüm üretmek için vardır.  Ak Parti kadroları bu topraklar üzerinde yaşayan ve Türkiye Cumhuriyet vatandaşıyım diyen herkesin sorunlarına sosyoekonomik çareler üretecektir bende bu sürecin bir parçası olmak için bu kutsal göreve talip oldum.


Partimizin kazanması önemli değil, önemli olan halkımızın kazanmasıdır diyen bir anlayışla yüzyıllardır kardeşçe yaşamış Anadolu insanın kardeş kavgasına son verecek duruşu ortaya koyabilen bir liderin kadrolarında bu kutlu davada zerre olabilmek için adayım diyen  Sayan Karanlıkları aydınlığa çıkarmak herkes için ileri demokrasi hedefi koymuş ülke sınırlarını aşarak Dünya genelinde mazluma kucak açmış kimsesizlerin kimi olmuş bir Ak kadroların parçası olmak için adayım dedi.


Türkiye’ nin kronikleşmiş bütün sorunlarına çözüm üreten bir parti kadroları içerisinde bölgemizin de kronikleşen sorunlarını meclis kürsüsüne taşıyıp çözümün bir parçası olmak arzusundayım diyen Hüseyin Sayan Başta teşkilat mensupları olmak üzere tüm Sultanbeyli’nin desteğini beklediğini belirtti.

 

Hüseyin Sayan kimdir?


1965 yılında Erzurum da doğan Sayan, gençlik yıllarında ticarete atıldı ve kısa sürede ticaretini genişletti. Şimdilerde Sultanbeyli Uzundere mevkiinde SAYANLAR Alüminyum San. Tic ve Ltd şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır.


Müsiad Üyeliği ( 2006 – …….)

Musiad Metal Maden Sektör Kurulu Başkan Yardımcılığı ( 2010 – 2015)

Müsiad Sektör Kurulu İş Geliştirme Komisyon Üyeliği ( 2014 – ….)

Müsiad Sektör Kurulları Çalışma Grubu Komisyon Üyeliği ( 2014 – …..)

Müsiad Üye Kabul Komisyon Ve Teşkilatlanma üyeliği ( 2013 -…….)

Tümsiad Üyeliği ( 2013 – ….)

İTO Döküm ve Metal İşleme Meslek Komitesi Kömite Başkanlığı ( 2013- …..)


Sayan, ticaretinin yanı sıra uzun yıllardır aktif olarak siyasetle ilgilenmektedir. 2003–2006 yıları arsında Sultanbeyli AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, Ekonomik İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 22 Temmuz 2007 ,12 Haziran 2011 Genel seçimlerinde İstanbul AK Parti 1. Bölgeden Milletvekili aday adayı oldu. 2009 Yerel Seçimlerinde Ak Partiden Sultanbeyli Belediye Başkanlığı Aday adayı Oldu. Evli olan Sayan, 21 yıldır ailesi ile birlikte Sultanbeyli’de  
Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2015, 00:22

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17