CHP Sultanbeyli'yi almaya kararlı!

Cumhuriyet Halk Partisi'nde İstanbul İl Başkanı'nın değişimiyle adeta aylardır Sultanbeyli çıkartması yaşanıyor.

CHP Sultanbeyli'yi almaya kararlı!
banner46
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultanbeyli İlçe Örgütü’nün düğün ve kongre Salonu’nda düzenlediği ‘birlik ve dayanışma gecesi ile partililer bir araya getirdi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği dayanışma gecesine CHP Genel Başkan yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Barış Yarkadaş, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Uygur Çakmak, önceki dönem Sultanbeyli İlce Başkanı Hayati Bozkaya, Mahalle Muhtarları, STK temsilciler, Basın Mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

“15 MAHALLEYİ KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ”

Açılış konuşmasına geceye katılan konukları ve partilileri selamlayarak başlayan CHP ilçe Başkanı Murat Kantekin, “1989 yılından beri Sultanbeyli’yi yöneten zihniyetin ilçe halkını sürekli kandırdığını söyleyerek konuşmasını şöyle sürdürdü. 27 yıldır aynı yalanı söyleyerek bizleri kandıran bu zihniyet giderek ilçeyi bir kaosa sürüklüyor. Her seçim öncesi mülkiyet sorununu hallettik diyerek ilçe halkına gerçekleri söylemeyen zihniyet, mülkiyet yalanını daha kadar sürdüreceğini merak ediyorum. Sultanbeyli ilçesinin mülkiyet ile birlikte birçok sorunu büyüyerek devam ederken ilçeyi yöneten arkadaşların ne ile meşgul olduklarını merak ediyorum. Yapılan haksızlıklar ve yapılmayan hizmetleri halkımıza anlatmak ve onların dertlerini dinlemek için Sultanbeyli’nin 15 Mahallesini Sokak sokak gezip kapıları tek tek çalacağız. Vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinleyip önerilerini alacağız. Mevcut yönetimin artılarını da eksiklerini de anlatacağız. Amacımız CHP’ye oy toplamak için siyaset yapmak değil. İlçemize ve yurttaşlarımıza katkı sunabilmektir amacımız.”

“AK PARTİ DEVLETE DÖNÜŞTÜ”

“Ülkemizde AK Parti’nin devlete dönüştüğü bir dönem yaşıyoruz. AK Partiyi eleştiren veya olumsuz bir söz söyleyen kendini ya mahkeme koridorlarında ya da cezaevlerinde buluyor. Devleti güçlendirmesi gerekenler maalesef partiyi devletleştiriyorlar. Millet vatan diyen bir siyasi oluşumun sadece kendi partisini önemsemesi ve onu devletle eş değer görme takdirini kamuoyuna bırakıyorum. Seçimlerde önce genç ve kadınları ön plana atarak siyaset yapan AK Parti, seçimlerden sonra onları unutuyor. Uygulamaya koyduğu politika ile gençleri ve kadınları yok sayıyor. CHP olarak bu yok sayma politikasına şiddetle karşı çıkarak gençlerimizin ve kadınlarımızın yarınlarını çaldırtmayacağız. Yeter ki birlik ve beraberlik içinde olalım” dedi. Dayanışma yemeği olduğu konuşmasını kısa keseceğini söyleyen Kantekin, katılımcılara teşekkür ederek kürsüden indi. İlçe Başkanı Murat Kantekin’den sonra bir selamlama konuşması yapan CHP Genel Başkan yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, dayanışma gecesi düzenleyerek partilileri bir araya getiren CHP İlçe Örgütüne teşekkür etti. AK Partinin yanlış politikası ve ülkenin yaşadığı zorluklara değinen Cankurtaran, Sultanbeyli’ye gelmekten mutlu olduğunu söyleyerek konuşmasını sonlandırdı. İlçe Başkanı ve Genel Başkan yardımcısının konuşmalarının ardından sahneye çıkan sanatçılar katılımcılara coşkulu anlar yaşattı. Gece türküler eşliliğinde halaylar çekilerek sona erdi.


kaynak; habertakip.org

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2016, 00:43

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17