Bülbül, ''11 yıldır Sultanbeyli halkına tapu sözü veriliyor tapu verilmiyor''

Kongre sonrası parti içi çalışmalarını tamamlayan Saadet Partisi (SP) Sultanbeyli İlçe Teşkilatı, saha çalışmalarına hızlı başladı.

Bülbül, ''11 yıldır Sultanbeyli halkına tapu sözü veriliyor tapu verilmiyor''
banner46
Sultanbeyli’de yayın yapan yerel gazete temsilcileri ile bir araya gelen genç İlçe Başkanı Fetullah Bülbül ve yönetim kurulu üyeleri, basın mensupları ile Sultanbeyli’nin sorunlarını masaya yatırdı. 



SULTANBEYLİ’YE BERABER HİZMET EDECEĞİZ



Kasım ayında gerçekleşen 5. Olağan kongre sonrası İlçe Başkanlığı görevine gelen Fetullah Bülbül ve ekibi Sultanbeyli’de yayımlanan yerel basın ve sosyal medya temsilcileri ile buluştu.  Doktorun Sofrasında gerçekleşen kahvaltı programına ilçede yayın yapan gazete temsilcileri katıldı.  Yeni dönemde Sultanbeyli siyasetine renk ve heyecan katacaklarını ifade ederek konuşmasına başlayan genç İlçe Başkanı Fetullah Bülbül, “yerel basının önemini, kıymetini ve işlevini bilen bir kardeşiniz olarak karşınızdayım. Son zamanlarda birileri tarafından yok edilmek istenseniz de Saadet Partisi olarak sizlerin Sultanbeyli’ye kazandırdığınız katma değeri bizler yok saymıyoruz. Nasipse yeni dönem’de basın ile daha uyumlu ve koordineli bir çalışma içerisinde olacağız ve Sultanbeylimize hep beraber hizmet edeceğiz” dedi. 



11 YILDIR YÜREĞİ TEMİZ BU İNSANLAR AYNI SÖZLERLE YANILTILIYOR



Açılış konuşması sonrası gazetecilerin fikir, öneri ve sorularını alan İlçe Başkanı Bülbül, gazetecilerden gelen sorulara tek tek cevap verdi. Bir gazetecinin Sultanbeyli’nin kangren olan tapu sorunuyla ilgili neler düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili yeni dönemde neler yapmayı planlıyorsunuz sorusuna cevap veren Fetullah Bülbül; “ malumunuz 11 yıldır her seçim öncesi iktidar partisi yetkilileri Sultanbeyli halkına tapu sözü veriyor ancak, tapu vermiyor. Halkımız artık her seçim dönemi tapu nakaratları dinlemekten bıktı. Öyle ki, geçtiğimiz yerel seçimlerde tapu sorusuyla sık sık karşılaşan iktidar partisi ölçmeden, biçmeden, tartmadan vatandaşlarımıza seçimin hemen akabinde tapularını vereceklerini, paralarını şimdiden hazırlamaları gerektiğini söylediler. Yine sizler aracılığı ile tapu sorununu çözdüklerini söylediler Sultanbeyli halkına.  Bu sözü veren yetkililerin video kayıtları,  yayınlattıkları gazeteler, sosyal medyada paylaştıkları paylaşımlar mevcut. Seçim üzerinden yaklaşık 10 ay geçti ve ortada halen tapu yok. Bu mu söz? Bu mu siyaset? Bir oy için bu yüreği temiz insanımız daha ne kadar kandırılacak çok merak ediyorum” ifadelerini kullandı.  Konuyla ilgili parti olarak hazırlıklarını tamamladıklarını dile getiren Bülbül, buradan huzurunuzda söylüyorum, eğer bu ilçe halkının yarınını düşünüyorlarsa, bu ilçe halkının sorununu çözmek istiyorlarsa biz Saadet Partisi olarak kendilerine fikirsel olarak yardım etmeye hazırız. Yeter ki, bu sorun çözülsün.  Ancak, oy almak için söz verip de sonradan ortadan kaybolan siyasetçilere ne bizim güvenimiz ne de halkın bir güveni vardır artık. 



SOSYAL SORUMLULUK PROJEMİZ HAZIR



Tapu dışında birçok konuya değinen genç İlçe Başkanı Fetullah Bülbül; “ bizler yeni dönemde eylem, söylem ve projelerimizi hazırladık ve karşınıza çıktık. Kendimizi sadece muhalefet etmek adına programlanmadık. Güzele güzel çirkine çirkin demeyi başaracağız. İnsanların oylarından önce yüreklerini kazanmak istiyoruz. Siyasetimizin yanına topluma karşı olan sosyal sorumluluk projemizi de ortaya koyacağız. Örnek verecek olursak son dönemde ülke gündemini de yakında ilgilendirin bir sentetik uyuşturucu var. Reklamı olmasın diye adını dahi vermek istemiyorum. Bu illet, benim, senin, onun herkesin çocuğunu tehdit eder hale geldi. Bu illete karşı toplumu uyarabilmek adına ilçemizin dört bir köşesi afişlerle donatıldı.  Yine Emniyet Müdürlüğümüzle görüştük ve Müdürlüğümüzle ortaklaşa seminerler düzenleyeceğiz. Muhtemelen Ocak ayında başlayacak seminerlerle önce merkezde daha sonra mahallelerde bilinçlendirme çalışmaları yapıcağız. Bizler seçimden seçime halkla ilgilenen seçim bitince ortadan kaybolan bir partinin mensupları değiliz. Halkın tüm sorunlarıyla ilgiliyiz. Yine esnafa yaşlılarımıza, öğrencilerimize hatta memurlarımıza yönelik yeni çalışmalar ve projeler geliştiriyoruz” dedi. Soruları tek tek cevaplandıran Bülbül, program sonrası gazetecilerle özel çay sohbeti gerçekleştirdi.


Programa katılan gazetecilere Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Davam isimli kitabı hediye edildi.  

 
Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2014, 23:12

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17