Bor Power'in Anadolu Yakası Distribütörü Allbak Ltd. Şti. Oldu.

BOR POWER’İN ANADOLU YAKASI DİSTRİBÜTÖRÜ BELLİ OLDU!

Bor Power'in Anadolu Yakası Distribütörü Allbak Ltd. Şti. Oldu.

BOR POWER’İN ANADOLU YAKASI DİSTRİBÜTÖRÜ BELLİ OLDU!

Bilimsel çalışmalar sonucu geliştirdikleri yüksek teknoloji ürünlerle Dünyada önemli markalar arasına giren Nanoteknoloji A.Ş’nin dünyada ve Türkiye’de ilk tek ‘Nano Yağlayıcı’ ürünü olan Bor Power’ın Anadolu Yakası distribütörlüğünü bölge halkının yakından tanıdığı Allbak Ltd. Şti.’nin sahibi Kamuran Cihan Ödül aldı. Bölge distribütörlük sözleşme töreni firmanın Kırklareli fabrikasında, NNT BOR firmasının İcra Kurulu Başkanı Cafer Akın ve genç İşadamı Kamuran Cihan Ödül arasında gerçekleşti.

BOR POWER ARTIK BİZE ÇOK YAKIN!

Çeşitli sektörlerde yaptığı yatırımlarla bölge halkına hizmet veren Allbak Ltd. Şti.’nin Genel Müdürü Kamuran Cihan Ödül, bilimsel çalışmalar sonucu geliştirdikleri yüksek teknoloji ürünlerle Dünyada önemli markalar arasına giren Nanoteknoloji A.Ş’nin dünyada ve Türkiye’de ilk tek ‘Nanoyağlayıcı’ ürünü olan Bor Power’ın Anadolu Yakası distribütörlüğünü aldı. Nano Teknolojisi ile birçok yeni ürün geliştiren ve ülkemizin tanıtımını tüm dünyaya yapan %100 Türk firmamız NNT BOR’un bölge distribütörünün merkezi Sultanbeyli’de. %100 Türk sermayesiyle üretilen Bor Power markasını Gebze dahil İstanbul Anadolu Yakası’nın tamamına ulaştıracak olan yeni distribütör Kamuran Cihan Ödül gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

ÖDÜL: ‘BU BİR DEVRİM’

Anadolu Yakası distribütörlüğünü üstlendiğimiz Bor Power, dünyanın şu anda ilk ve tek nanoyağlayıcı ürünü olarak Avrupa’da başta Almanya olmak üzere 20 den fazla ülkeye ihraç edilmektedir. Bor Power’ın hammaddesini bor madeni oluşturmaktadır. Dünya bor rezervlerininin de %72’ si Türkiye’de olması hasebiyle Bor Power çok önemli bir misyon üstlenerek, bu topraklardan çıkan, milli bir gurur olmaya devam ediyor. Bor Power, içerdiği MCPD kristalleri sayesinde motor aşınmalarını ‘sıfıra yakın’ bir dereceye indirerek motor ömrünü üç katına kadar arttırır. Kullanılan araçlara ekonomik değer katan bir ürünün distribütörlüğünü yapmak ve insanlara bu yönde hizmet etmek güzel bir duygu olması hasebiyle bu göreve Allbak Ltd. Şti. olarak talip olduk.

AVRUPA ÜLKLERİNDE BOR POWER’İ DEVLET DESTEKLİYOR

Bor Power’ı piyasadaki mevcut katkı maddelerinden ayıran en önemli özelliklerden birinin Bor Power ürünlerinin yetkili servislerde de güvenle kullanılması olduğunu söyleyen Ödül, Almanya ve İngiltere’de ki pilot bölgelerde resmi araçlarda devlet onayı ile Bor Power kullanılmaktadır. NNT. A.Ş. şu anda çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor ve yeni nano teknolojik ürünler üretiyor. Bunlarda biri de sağlık alanında yapılan çalışmalar. Bu çalışmalar tamamlandığında sağlık alanında çığır açacak gelişmeler yaşanacak. Bor madenlerini işleyerek satıyor olmamız ülkemiz ekonomisine de çok büyük katkı sağlayacak. Ürüne sahip olmak isteyen kişi ve firmalar 0216 487 13 53 veya 487 13 16 Fax numaralarından yetkili firmaya ulaşabilir.

BORPOWER'IN AVANTAJLARI

> % 5-%20 Aralığında yakıt tasarrufu sağlar, 
> %10 güç artışı meydana gelir, 
> Yağ ömrünü %100'e kadar uzatır, 
> Harareti önler, 
> CO2 egzoz emisyonunda %25-%30 aralığında düşme sağlar, 
> Vibrasyonu düşürür ve ortamdaki gürültüyü (db) azaltır, 
> Yağ kaçaklarının oluşumu önler veya minimize eder, 
> Yağ tüketimini düşürür, 
> Aşınmaları tamamen önler veya minimize eder, 
> Üstün koruma niteliği sayesinde soğuk havalarda dahi ilk çalışma aşınmalarının önüne geçer, 
> Karbon oluşumunu önler veya minimize eder, 
> Yüksek sıcaklığa ve basınca karşı üstün direnç gösterir, böylelikle yapısında bozulma olmaz, sürekli kullanım halinde sınırsız koruma sağlar, 
> Yüksek ısı iletkenliği sayesinde tortu ve birikinti oluşumunu önler, 
> Yağ pompalarının en çok aşınan sarı dişlileri, bor elmas kristalleri ile kaplanacağı için aşınma çok daha geç olacak ve sarf malzeme bakım ve işçilik masrafları düşecektir, 
> Turbolu araçların en büyük problemi olan; turbo milinin ısınmasını ve aşınmasını azaltarak, turbonun ömrünü uzatır, 
> Sıfır motorlarda kullanılması, aşınmaları büyük oranda önler, 
> Sarf malzeme giderlerini, bakım ve işçilik masraflarını büyük oranda düşürür.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2011, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17