Yüksel Ali Yılmaz “Kartalspor’u bu yıl Şampiyon yaparım”

Kongreye giden Kartalspor’a iddialı bir başkan adayı var.

Yüksel Ali Yılmaz “Kartalspor’u bu yıl Şampiyon yaparım”
banner46

Kartalspor’un başarılı eski alt yapı sorumlusu Ali Yüksel Yılmaz yapılacak kongrede başkanlığa aday olduğunu gazetemize açıkladı.

Kartalspor’u şampiyon yaparım.

Ali Yüksel Yılmaz “Ben bir gerçek Kartalspor severim. Kartalspor’un yıllardan beridir düştüğü bu içler acısı hal beni derinden yaralıyor. Bir tek beni değil, inanıyorum ki bütün Kartallılar benim gibi aynı endişeyi taşıyordur. Ben nasip olurda Kartalspor başkanlığına seçilirsem sizde göreceksiniz ki bu yıl Kartalspor’u Şampiyon yapar, Türkiye’de Kartal’ın düşen imajını yeniden yükselterek gündeme taşırım. Kartalspor, Kartal’ın göz bebeğidir.

Borçları iki yılda bitiririm

Kartalspor’un yıllardır borçları bitmiyor neden? Ben nedenini ve çözümünü çok iyi biliyorum. Kimseden bir milyon lira dahi istemiyoruz. Kartalspor kendi imkânları ile dönebilecek bir takım.  Sizin nezdinizde tüm Kartalspor severlere sesleniyorum. Bana görev verilsin ben ve yönetimim iki yıl içerisinde Kartalspor’un yıllardır bitmeyen borcunu bitiririm. Ne demişler ‘iş bilenin kılıç kuşananındır.’ Bizim bu konuda inancımız tamdır.

 
Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2016, 01:15

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
kartal can
kartal can - 7 yıl Önce

nasıl olacak gelirler belli , borçlar belli havaya konuşmak beleş somut birkaç proje açıklansa ona göre oy verelim

SIRADAKİ HABER

banner17