Uyuşturanlara inat Spor yapıyorlar!

Gençlerimizin koruyan, gözeten Aydın Hocası var.

Uyuşturanlara inat Spor yapıyorlar!

Yurdumuzda gençlerimizi uyuşturucu ile zehirleyip öldürmek isteyenler varken, gençlerimizi sporla uyuşturucudan uzak tutmaya çalışan yürekli vatan evlatları da var.

Kartal Efe Spor bu günlerde akıllı gençlerin gözde uğrak yeri oldu.

Milli Boksör, boks ve beden eğitimi öğretmeni Fikret Dikmen’in Kartal’da açtığı spor salonunda her yaştan gençler Boks, Karate, Kick boks ve buna benzer uzak doğu sporları dalında dersler alıyorlar.

Fikret Dikmen Hoca gazetemize yaptığı açıklamada; “Amacımız sağlıklı nesiller yetiştirmek, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan, başta uyuşturucu maddeler olmak üzere uzak tutmaya çalışıyoruz. Onları salonumuzda hem spor alanında hem de bu anlamda yetiştirmeye çalışıyoruz. Haftanın her günü olan antrenmanlarımız da bize Aydın Kaya Hocamızda destek veriyor. Kendisi bilindiği üzere tamamıyla uyuşturucuya karşı ve gençlerimizi koruyan gözeten değerli bir hocamızdır. Haftanın belirli günlerinde salonumuzda antrenmanlara katılarak hem kendi öğrencilerine hem de bizlere destek veriyor. Bu anlamda ona teşekkür ediyoruz. Bayram Coşkun hocamıza da aynı zamanda bizlerle beraber olduğu için teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Kartal Efe Spor’un adresi;

Karlıktepe Mah. Elit Sokak No:6/C Kartal İstanbul

Tel. : 0216 353 71 23

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2017, 02:41

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17